Palkkapäivä on kiva päiväDodiih, kävin tänään vihdoin ja viimein ostamassa Provinssiin lipun! Vaikkakin vaan perjantaiseks, mut eii se mitään, lauantain kuitenkin hengataan ulkopuolella ja tsiigaillaan tilannetta :-) Perjantaina tuolla on Mew (yllätys..), Pendulum, ja vaikka mitä muita mitä pitäs ehtii kattoo. Lauantaina siel ei olis mitään katottavaa mulle, niimpä jätin sit suosiolla sen päivän pois. Samaten sunnuntai, vaikka Kari Tapio olis ollu kiva nähdä ;-DSitteen! Kävin Cybershopissa ja aikomuksena oli ostaa vaan aloituskoru napaan. Mut mukaan lähti myös pinkki 8mm spiraali joka pitäis tunkea korvaan kesäloman alussa. Apua.
Ah, tätä pokkarin laatua.. Mut menkööt tällä kertaa. Ihanan pinkki, luv ♥ Tää tais olla 8€.Sitte 1,6mm koru napaan, kattoo miten kauan jaksan pitää tota, mut aloituskoruksi ihan kelpaava.. Käy myöhemmin sitten varakorusta. Tän hinnast ei muuten ole mitään käryä.
Tuli myös ostettua tuommonen pinkkimusta pesukarhu-pidennysklipsi. Jo kauan oon hiplaillu tuota.. Hmm. Tais olla 5€ jos oikein muistelen..
Vähä kamerahuorailen, hihi. Ostin myös semmosen emopannan, semmone kuminauhapanta, mustana. Siin on söpö rusetti, tuij ♥ Sitä kyl saatte nähä tarpeeks mun päässä tulevaisuudessa. Phihi. Ostin myös kengät! Unohdin ihan. Mut niist kuvaa ehkä myöhemmin jos muistelen. Kenkiä on aina niin tylsää kuvata ja unohdan aina ne. Plääw.

3 kommenttia:

  1. AAAAA HALUAN TUON PESUKARHU-PIDENNYSKLIPSIN ;_____; ♥♥♥ Mulla vaan on niin lyhyt tukka et se näyttäis ihan hiton tyhmältä mut haavailen silti. :'>

    VastaaPoista
  2. Laura: sit vaa ostaa pidennykset! ei munkaan hiukset kovinkaan pitkät oikeasti ole :'> hihi, tuo on kyllä iha älysöpö pesukarhu purrrw.

    VastaaPoista
  3. Ottaisin pidennykset vaikka heti mut mulle ei sovi sit yhtään kyllä pitkä tukka! :< Harmittaaaaaaa. Eikä kyl ois rahaakaan semmoseen huviin...

    VastaaPoista

♥ puss