party til you pass out, drink til' you're dead.


NONIIN! Nyt on aika jaksaa vaivautuu tänne blogin puolelle, on siitä jo piiiiiiiitkä aika kun viimeks päivittelin. Tosiaan, paljon on tässä tapahtunut, musta tuli ylioppilas (jeij!), olin provinssissa (wuhuu!) ja juhannuksen vietin parhaiden ihmisten kanssa Ulvilassa (kännissä) :--) Muuten olenkin ollut sitten töissä (kaks työtä, kuolen!) tienaamassa rahaa. Hihii.

Tässä pari kuvaa mun kesästä.


Oon viettäny iha tuhottomasti aikaa Aman kanssa, nyt kun se tyttö jaksoi muuttaa Turkuun takaisin Forssasta. Meillä ei oo koskaan tylsää, se on huomattu. Nauretaan koko ajan. Armo ja Jorma ♥


Sain ylioppilas-lahjaksi pusun Armoltani ♥ Mulla oli ihana mekko ja ihanampi tukka tuolloin!
Ahh, tällaisia kuvia kaipaan aina talvisin. Nää on ihania, vihreää ruohoa ja kesäisiä ihmisiä ♥ Beeritinkin kanssa on tullut vietettyä aikaa, oltiin Naantalissa ja hii, emmä keksi enää mitään ku tulee kauhee kesä-kohtaus!
Okei, moi! Tukehduin siihen valkoiseen tukkaan ja päätin värjätä kesän kunniaksi punaisen värin takaisin (kuten mulla oli viime kesänäkin)! Tää on kyl vähän pinkki, mut vaihdan tän täsä joku päivä kunhan saan aikaiseksi ostaa uutta hiusväriä. On sitä valkoistakin pehkoa kyllä ikävä :-( onneks sen saa aina takas!Terveisiä Treeltä! Käytiin aika extempore-reissulla Ideaparkissa ja öö, mukaan ei lähtenyt muuta kuin ruokaa ja yks kahdenkympin t-paita :---D Eli aika hukka-reissu, mut tulipahan sekin reissu tehtyä.

Ahh, Provinssirock 2010 ja Beerit ♥ Ja kaatosade!


Ja.. MEW! OIOIOI. Oli aika ♥___♥


Bo Madsen on mun Jumala.Ootte myös varmaan kuullut Turun Myllysillan kohtalosta? Kävin katsomassa 19. päivä lauantaina jäähyväisiä, oli kyl todella hieno valoshow, parempi kuin uudenvuoden ilotulitus :---OMutta tuota, aika tämmöne päläpälä-postaus kun on kaikkea tapahtunut, lupaan yrittää parantaa tahtia! Kettu kiittää ja kuittaa!

Ps. Mitä muuten piditte uusista hiuksista? :]

1 kommentti:

  1. yritin etsiä sua provinssista just mewin eturivistä (kyyläsin siis matkan päästä sillo ku porukkaa oli vast pari riviä siinä lavan edessä) mut en löytäny. ilmankos en, ku etin valkosta tukkaa mut olitki jo punapää sillo, damn !
    huippua ku päivitit jee! voisitko tehä meikki-/hiuspostauksen (eli mitä käytät ja miten laitat) ja sen "menneet lookit" kans? olisin ikionnelline ! paitsi jos oot tehny enkä oo huoman, ni laittaisitko linkit tänne kommentteihi?

    VastaaPoista

♥ puss