kuka käski mennä alasti nukkumaan


Hellouuu taas! Oon ollut vähän kateissa tässä jonkun aikaa, pahoittelen siitä :----( Mulle ei oo tapahtunu mitään suurta tässä, oon vaan lagaillu himassa ja miettiny mitä elämältäni haluan. En päässy taaskaan mihinkään opiskelee, mikä on aika paska homma, mut taidanpa mennä kevään kirjoituksiin korottaa paria ainetta jos sit tärppäis joku opiskelupaikka mulle jostain. Jos.Pitäis jotain töitäki varmaan hakea mut inspiraatio ja motivaatio puuttuu, pitäis etsiä ne jostain kiven alta. Oon tässä kyllä touhunut kaikenlaista kotona, esim siivonnut oman huoneeni perusteellisesti: yli kaksi jätesäkkiä lähti tavaraa pois mun huoneesta. Ja lisää on menossa vielä kaatopaikalle. Sain todella paljon lisää säilytystilaa, kun heitin kaiken ylimääräisen pois mitä en tuu tarvitsee ikinä. Jotain vanhoja koulukirjojakin, siis, mitä mä niillä teen? Kaatopaikalle joutavat, tai sitten teen niistä viikonloppuna hienon nuotion ja kärvennän vaahtokarkkeja.

Mutta, huoneen siivous tuli sen takia, koska jos mä nyt tästä muutan pois kotoa (alle vuoden sisään), niin saan sitten kaikki tavarat nopeesti pakattua ja muutto käy helposti. Ei tarvitse muuton yhteydessä ruveta heittelee tavaroita pois. Oonhan mä jo 19-vuotias ja vaikka kuinka äiti ja pikkuveli kieltää niin kyllä mä tästä pian omaan kämppään muutan. Harmi, täällä kotona on niin helppoa asua, mutta pakko se on joskus itsenäistyy :---(Kävin lokakuun alussa laivalla katsomassa Stand uppia, Ismo Leikolaa, Ilaria Johanssonia ja Rami Vallia. Suosittelen muuten kaikille tuota komiikkaa, on iha perskutin hauskaa! Itse omistan tällä hetkellä kaksi Sami Hedbergin dvd:tä + Teemu Vesterisen dvd:n. Haluan kaikki!
Syyskuun lopussa (tai, no, lokakuun alussa) käytiin kavereiden kanssa mökkireissulla. Vkoloppu vietettiin kimpassa mökissä alkoholia juoden. Oli kyl mahtavat Ruskaryyppäjäiset, vaikka mökille olikin matkaa vähän päälle pari tuntia. Autossa istuminen puuduttaa.Koko lössi. Olis meitä voinu olla enemmänkin!


Tässä oon jonkun aikaa haaveillu uusista pidennyksistä koska vanhat alkavat vetelee viimoisiaan. Löysin siivouksen yhteydessä mun vaaleat kuidut, joiden olemassaolosta en ollut edes tietoinen, ja päätin testata, miten ne sopivat punaisten + mustien pidennysten kanssa. Miltä näyttää? Onko hölmön näköiset?
156 cm Jonna kuittaa ! Palaillaan tässä viikon sisään taas, jos mulla olis jotain asiaakin :---)

2 kommenttia:

  1. ihanalta näyttää nuo vaaleat muiden seassa! ihana olet muutenkin, jes kun postasit taas :---)

    VastaaPoista
  2. noi pidennykset on tosi hienot : D
    Koulukirjojen oikeinkäyttö(Y)

    VastaaPoista

♥ puss