When she came home for christmas

Iloisia joulun pyhiä kaikille tasapuolisesti! Mites teillä meni joulut? Itsellä meni varsin hyvin, oon tyytyväinen, jouluruoka oli onnistunutta ja sitä ollaan tässä syöty kolme päivää putkeen, lahjat oli mieluisia ja tarpeellisia ja oli kaikin puolin mukavaa viettää aikaa perheenkin kanssa välillä.
Joulut vietettiin Maskussa sukulaisten luona, siellä oli muutama pieni karvapallo, joiden kanssa möyhösin itteni taas ihan karvoihin. Nam, karvoja nenässä ja suussa. Mut oli nää karvakasat niin hellyyttävän söpöjä että :3


Ah, meidän joulukuusi. Kamalan pieni tänä vuonna! Yleensä meillä on paljon isompi ja tuuheampi :--(


Pikkuveli koristelee.


Mun suurin osa lahjoista!

Top 5 lahjat taisi olla

01 vihreät piilarit, nom
02 200 €
03 pinkit Reinot
04 OBH Nordican Chilli-sarjaa oleva sähkövatkain
05 uudet peitot ja tyynyt

+ lisäksi vielä kaikkien kavereiden antamat lahjat :3

Sain lisäksi myös muumi-mukeja, ihonhoito-tuotteita, hius-tuotteita ja kaikenlaista tommosta perus juttua. Tulevat kaikki tarpeeseen!

Tästä näkyy vähän nui piilarit. Mulla on joskus 1,5 vuotta sitten viimeksi ollut vihreät piilarit, samalaiset kun nuokin ja mul on ollut tässä viimisen ajan pelkästään tylsiä sinisiä piilareita. Tykkään vihreistä enemmän!


Osaan olla kaunis, tiedän.

Lähdettiin eilen lauantaina viettämään jouluruuan sulatus-aikaa baariin kavereiden kanssa ja noh, siinä kävi niin että menetin ~54 € alkoholiin, enkä ollut edes humalassa. Oliko järkevää? Ei. Mutta harvemmin edes juon baarissa (yleensä oon niin peeaa, kun ei oo varaa, oon kuskina tai mulla on omat juomat mukana), mutta joinpahan ainakin koko vuoden edestä. Kyllä ne jekkubatteryt ja mariannet maistuivat.

Seuraavaksi onkin sitten uusivuosi ja sen vietän melko hauskoissa merkeissä. Karvamursuni tulee Turkuun keskiviikkona ja pitäisi kehitellä jotain kivaa. Shoppailua alennusmyynneissä, ah, rupeaa hikipisara valua pitkin ohimoa, kun ajattelen edes koko asiaa...............
Viettäkää kivaa lomaa munkin puolesta, tää tyttö menee huomenna taas normaalisti töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ puss