Piercings & Tattoos

Dodih, nyt mul ois vähäsen aikaa tehdä lävistys- ja tatuointi-postaus, kun joku sitä toivoi :> Vanhoja kuvia siis luvassa, eli älkää piitatko mun hyvistä muokkaus- ja kuvaustaidoista............. Aloitetaan.
Ensimmäisen lävistyksen otin South Beachissä 16-vuotiaana, 03.09.2007 (en tajua miten voin muistaa päivämäärän..), eli ~3,5 vuotta sitten äippänän luvalla ja sääntönä oli se, että vain joko kulmaan, tai napaan, muuten ei tule kesää :---D Lupauksena äidille oli, etten ottaisi ikinä suuhun lävistyksiä (kieleen, huuliin jne..), mut oon jo pettäny tuon lupauksen, höhö. Sori mutsi. 
Oon aina jotenkin vihannu kulmalävistyksiä, eikä ne musta edes sovi kaikille, mut pakko sitä oli valita naamaan yks rautatanko, ku napaakaan ei sovi kaikille näyttää. Tulee katu-uskottava-olo, kun kaikki näkee heti päältä et huh mul on lävistys naamas, oon kova mimmi >;---)))
En oo halunnu luopua tosta vielä, onhan toi musta ihan kiva ja tunnen oloni ihan alastomaks ilman kulmakorua. Oon miettinyt tolle kaveria, tosin toiseen kulmaan. Mut saas nyt nähdä toteutuuko tuo ikinä.

Toisen lävistykseni otin toukokuussa 2007 (päivämäärää en muista nyt!), smileyn. Toi on ollu yks mun rakkaimmista lävistyksistä mutta tää eka kulta oli mulla vaan parisen kuukautta, sit se sano ittes irti. Taino, menin nukkumaan ilman korua ja tietenkin se reikä oli mennyt umpeen, itkin kovasti.
Uudestaan sain tän takas 25.09.2009 ja oon siitä asti pitänyt siitä huolta. Ja molemmilla kerroilla kaveri on tehnyt tämän, eikä ole ollut mitään ongelmaa. Minun muruseni.
Napaan otin 02. 10.2008 ilman äitylin lupaa, eikä se vieläkään tiedä tosta mitään. Ehkä hyvä vaan. Mut napa siks just, koska se ei näy, ja on se muutenkin kiva. Alussa tää oli ihan hirveä riesa ja ei millään meinannu parantua, mut nyt se on todella kiva kaveri, nyt kun ollaan parisen vuotta täs körrötelty menee yhdessä. 
Napakorun otin Turun Skin Craftissa.

Oon hankkimassa tolle napakoruyksilölle pari kaveria täsnäi lähiaikoina,  tuolleen kuten ylläolevassa kuvassa. Oon kuolannut tuommoisia jo vaikka kuinka kauan ja nyt hankin ne, murr!

15.07.2010 otin surface-lävistyksen, cleavagen. Tykkäsin tosta ihan pirusti, mut jouduin luopumaan siitä 2010 joulukuussa, kun se ei oikein tykänny tulla toimeen mun kanssa.. :'C Se tarttui joka paikkaan ja oli muutenkin mulle ilkeä, yh! Mut tykkäsin siitä, ja sain sillä kauheesti huomioo, vink vink! Tosta jäi kans ihan kivat arvet :----D Se on ainoo miinus, mut ei se mua haittaa. 
Ehkä jonain kauniina päivänä otan ton uusiks, jos se sit malttais olla kiva mulle!
Cleavagen otin Hansan Bald Fellowsissa.

Ja sit tiiän et haluatte nähdä nää, mun kauniit korvat, nam! Oikee korva vasemmalla ja vasen korva oikealla. Ensimmäiset korvikset sain ööö 1,5 vuotiaana (!) kun kinusin äitiltä oikein kovasti. Äityli sit ilmoitti, et saan korvakorut, jos en itke. En itkenyt, ja sain palkkioksi jäätelön, hihi! Suurin osa mun korvarei'istä on ammuttu, paitsi tuo vasemman korvan ylin tappi, jonka väänsin itse korvaan. On mulla ollut enemmänkin reikiä korvissa, mut ne on vaan tippunut pois. Oikean korvan rusto on uusin tapaus, otin sen 2010 elokuussa ja se on vieläkin arka. Se on ammuttu jotenkin vinoon, luulisin. Se on eniten tuskaa tuonut reikä ikinä, hyi!
Venytys on 8 mm,  ja oon miettinyt suurentavani sen 10 mm. Takarajaa mulla ei sinänsä ole, kunhan ei mitään 35 mm.. :----D Kaikki muut korvareiät on 1,2 mm, paitsi vasemman korvat ensimmäinen spiraali, joka on 1,6 mm.
16.10.2009 otin ensimmäisen tatuointini, Mewin enkelin. Mew on lempibändini, suurin rakkaus ollut jo kauan, ja oon aina halunnut enkelin iholleni. Kuvassa se on vielä parantumisvaiheessa, tää maksoi 60€  ja Bald Fellowsin Jussi hakkas tän. Ja voin muuten sanoa, että sattui! 
Sen vartin ajan kun tuota hakattiin, niin meinasin pyörtyä. Ah, ihanat niskanikamat.. 


Toisen tatuointini otin Turun Pajassa 05.05.2010, hintaa tuli tälle 150€. Olisiko senkin tatuoijan nimi ollut Jussi, en muista.. Mutta tän se tatuoija suunnitteli mulle mun ideoiden perusteella ja oon tähän todella tyytyväinen! Värit ei oo haalistuneet yhtään ja tatuoiminen ei sattunut lainkaan. Tämä on siis muistotatuointi siskolle.
Kuva on aika suhruinen, mutta tässä ollaan vielä paraantumisvaiheessa.

Tatuointeja on tulossa lisää, kunhan saan raha-asiat fiksusti järjestykseen. Alan heti suunnittelemaan uusia leimoja, kun on vain varaa. Lävistyksiäkin on tulossa lisää, kunhan pääsen vain omaan kämppään muuttamaan (äitin sääntö, hehs). 
Oon ainakin suunnitellut ottavani ensiksi ne kaksi napalävistystä, snake bitesit (/angel bitesit?) ja bridgen. Mutta saa nyt nähdä tuleeko niitä lainkaan. En uskalla sanoa, mitä lävistyksiä en ottaisi ikinä, koska  mieli muuttuu kuitenkin aika tiuhaa tahtia :---D No, sen voin luvata etten mitään anaalilävistystä ottais koskaan! Hyi olkoon.....................


Mutta, hei kuulkaa, hyvää ystävänpäivää kaikille tasapuolisesti! :>
1 kommentti:

  1. miten voit 1,5vuotiaana kinuta korviksia, kun kaksi vuotias veljeni ei osaa vielä kuin noin 15 sanaa eikä todellakaan osaa kinuta mitään muuta kuin kaupassa leluautoja tai ruokaa?

    kauniit tatuoinnit siulla kuitenkin on ♥

    VastaaPoista

♥ puss