Minun päiväni!


Päiväni, nojuu. Kaikki päivät on ihan erilaisia, koska oon sponttaani ihminen, jolle jokainen päivä on uusi seikkailu. Mutta mun peruspäivään kuuluu herääminen, suihku ja aamutupakka. Sen jälkeen yleensä oon ollut töissä ja hengaamassa kavereiden kanssa, mutta nyt kesälomalla jokainen päivä on erilainen, enkä tiedä mitä päivä tuo tullessaan.
Nyt näyttää kyllä ankarasti siltä, että hengailen koko ensi viikon yksikseni täällä kämpillä ihmettelemässä, ellen sit pöräytä autolla Turkuun joku päivä. Äitillä on kova ikävä, se on tänään soitellut jo kolmesti. Voi äiti..

Joku päivä pitäisi saada aikaiseksi lähteä Ikeaan, tarvisin kokovartalopeilin ynnä muuta mukavaa ja kivaa tilpehööriä. Viel en oo saanu aikaiseks mennä seikkailemaan sinne, vaikka se onkin tossa ihan vieressä.. Ehkä huomenna.

Mutta tosiaan, herättiin Karin kanssa aamulla (päivällä), kävin kaupassa ja söin runsaasti. Aloin kyllästymään tähän mun luukun sotkuisuuteen (kaikki tavarat ei vielä ole löytänyt omille paikoilleen) ja heivasin eteiseen kaikki pahvilaatikot, ahh, täällä on tilaa! Nyt kämppä on taas siisti ja minä puhtoinen suihkun jäljiltä ja Kari päätti tulla viettämään tänne leffailtaa, onneks ostin kaupasta vähän mättöö, noms!

Huomenna voisin räpsii täst mun huoneest enemmän kuvia, jos ei nyt Karin kanssa päätetä sotkea tätä pientä koppia ihan täysin :D Mutta mutta, nyt kuivaamaan hiukset ja Karia vastaan bussipysäkil!

Päivä 1 - Esittele itsesi
Päivä 2 – Eka rakkaus
Päivä 3 – Minun vanhempani
Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Paras ystäväni
Päivä 8 – Se hetki
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieleisin muistoni
Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Toinen hetki
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani
Päivä 31 – Viimeinen hetki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ puss