Muutto ohi!

Noniin! Nyt on muutettu Turusta Espooseen, oma huone on kuin kaaoksen jäljiltä, pahvilaatikoita ympäri huonetta ja tavarat _hyvin_  epäjärjestyksessä. Kestää varmaan hetki tottua tähän järjestelyyn, ettei vessassa tai keittiössä voi säilyttää mitään omia tavaroita.

Tässä vähän kuvia mun pienestä kolosta, kyl tää täst viel siistiytyy!

Semmonen kolo. Tää on loistavalla paikalla, keskustaan on parin min kävelymatka, rautatieasema on tossa vieressä ja muutenkin ihan jepa alue. Onhan täällä vissiiiiiiin aika paljon ulkomaalaisia, mut hei, oon muuttanu tuppukylästä Suomen toisteks suurimpaan kaupunkiin :-----D Pakko tottua, njäh.

Mutta nyt, kun mulla loppui työt (JOOOO!!!!1 en oo enää TÖISSÄ!!!1 ihanaa) ja kesävitunloma alkoi, niin juhlistettiin sitä Skrillexin keikalla. Jonotettiin sisälle 3 tuntia ?? ja baaritiskille mukavat 50 minuuttia. Sinne kuoli. Siellä oli niin kuuma, ettei henki meinannu kulkea! Tiedättekö sen tunteen, kun selkää pitkin valuu hikipisaroita. Voin sanoa, että se on maailman paskin tunne ikinä.

Keikka oli kyllä loistava, hiki virtas ja jalat on muusina. Jalat on myös vähän rakoilla 7km kävelyn jälkeen, päädyttiin vähän väärään osoitteeseen bussin kanssa, eikä ollut oikein inspistä tilata taksia :---D Noh, kyllä tuon matkan nyt käveli, mut sai jäädä viimiseks kerraks. Ei siin menny ku 1,5 tuntia kun käppäiltiin neljän viiden aikaan tuol Espoon hoodeilla. Haha.

Vaikka muutin perjantaina Espooseen, tulin heti lauantaina takasin Turkuun (vähän DBTL:ään remuamaan kavereiden kanssa.. köh). Espoossa ei netti suostunut toimimaan, eikä mulla ei oo siellä verhoja, joten turha luulla, et nukkuisin siel mitenkään erityisen hyvin. Nukun täyspimeässä huoneessa, oon lepakko. Espoossa mulla ei oo ees jääkaappia käytössä, koska kämpikset on vallannu keittiön täysin (kuvitelkaa ilmeeni, kun nään keittiössä autonrenkaat lattialla..), joten pitää joku minijääkaappi hommata, samoin mikro. Ei oikein nappaa toi nuudeleiden syöminen, koska vihaan niitä ylikaiken :---D Pakko se on kai opetella syömään niitäkin..

Lähden tästä takaisin Espooseen varmaan näinä päivinä, varmaankin huomenna, jos en muutakaan keksi. Pitää vielä käydä kävelemässä jokirannassa ja mennä Föri-ajelulle, ennen kuin jään Espooseen lopullisesti. Tulee niin ikävä Turkua ♥ ;____;

3 kommenttia:

 1. Onnea sulle uudesta asuinpaikasta c: ! Näyttää melko kivalta pikkuluukulta, kunhan noi tavarat saa oman paikkansa~. Damdidam, ja kaikkeenhan tottuu?

  VastaaPoista
 2. hei mistä toi 'lokerikko' on, mikä on sun telkkarin alla :-)

  VastaaPoista
 3. neasaysrawwr: kiitoksei! kylhän sitä kaikkeen tottuu, toivottavasti.. :--D

  ano: kuule, tuo on ihan ikeasta! http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10103088 tätäkö tarkoitit :]

  VastaaPoista

♥ puss