Tässä mä vaan tänään

 Hejjsan, viimeinkin kerkeen koneelle oikeen ajan kanssa. Oon näinä päivinä vaan hengaillu kämpillä, siivoillu, käyny kaupassa ja tehny loisto ruokaa Karin avustuksella. Katteltiin tos myös leffoja ja Supernaturalii, vähän liikaakin, kun viiden aikaan aamuyöstä pyörii Supernaturalin viitos tuotantokauden viimiset jaksot, hups, katottiin koko tuottis vähä liian nopeeta. Pitää sulatella.

 Eilen kävi myös kiva yllätys, samalla kun kokattiin pekonipastaa, nimittäin läpivedon ansiosta mun huoneen ovi pamahti kiinni, NO HUPS saatana. Ovi on lukossa, avaimet ja molempien kännykät oven toisella puolella. Noooh, pieni paniikki siinä sitten tuli, että mites nyt toimitaan. Kari sitten päättäväisenä ihmisenä kipitteli ihmisten ovien taakse ja kävi ulkona kyselemässä puhelinta lainaan, jotta vois soittaa oven avaus-palveluun.
Pari tuntia siinä sitten odoteltiin keittiössä sitä oven avajaa, mut eipähän ainakaa kuoltu nälkään kun ruoka valmistui siinä ajassa. 27€ tuli laskuks, vähän kismittää, mut ainakin opin läksyni ja kuljen avain kaulassa koko ajan :----D

 Huomenna pitäis lähteä Turkuilemaan, vähän viettämään aikaa kavereiden ja perheen kanssa (ja pesemään pyykkiä ja varastoimaan itteensä niin paljon ruokaa ku vaan pieneen likkaan mahtuu!). Heti kun pääsen Turun puolelle, on pakko mennä moikkaamaan mammaa, joka pääsi just sairaalasta. Tein sille pikaista paranemista-kortinkin, ehkä se tykkää :---)

 Espooseen palailen lauantaina, koska pitää valmistautua kouluun ja muutenkin ottaa selville pari asiaa. Onpa tää mun parin viikon loma mennyt tosi nopeesti, enkä mittään oo oikein ehtinyt tekemään, höh! No mut kyl sitä kerkiää viel käymään joku päevä vaik Lintsil tahi jossain. Uusin Vareskin pitäis mennä tsekkaamaan, onk joku nähny sitä?

 Ja tiiätteö, mä taidan olla viel hetken aikaa punapää... Tilasin vähän väriä tähän pehkoon TÄÄLTÄ ja suosittelen, halpaa ja nopeeta toimintaa! Tätä Crazycolorin Firee ei meinaa saada nykysin enää mistään, tää on niin suosittuu kamaa et huh huh. En ees muista millon olisin viimeks värjänny tällä pääni.

Myönnän, et oon paska kokki ja pelkuri keittiössä, mut tänään yllätin itteni! Tonnikala pastaa bernaise-kastikkeella ja salaattia, noms! Ehkä musta vielä tulee jonain päivänä hyvä vaimo :----D

2 kommenttia:

  1. Kävelin tänään treen jotain pikkukatua ja siinä oli joku kauppa minkä näyteikkunassa oli just noita väriputelleja ! että jos joskus poikkeet täällä päin niin sieltä kannattaa niitä bongailla :) jos oot kiinnostunu niin voin uudestaa mennä ohi ja kattoo mikä kauppa se oli :--D

    VastaaPoista
  2. lottis: hei, kiits tiedosta! taitaa kyl tulla aika kalliiks hakee tampereelta hiusvärejä, kun tääl pk-seudul asun.. :D ja muutenkin punaiset hiukset sanoo pian byebye!

    VastaaPoista

♥ puss