Partyparty jeejee!

Eilen illalla juhlittiin avomiehen kanssa uusien Verkkokauppa-tuotteidemme saamista, itse siis ostin (tai avomies osti, kun oman kortin nostoraja ylittyi, buu!) Canon Eos 600D:n ja mies osti uuden pleikka3, kun vanha veteli kuulema viimeisiään. Päätettiin siis nostaa malja uusille leluillemme ja halusin heti päästä testaamaan tuota uutta vauvaani.
 Ai namnam, Ufo Shottii ja spritee, jumalaista! Kyllä nää kuvat on selkeesti parempi laatusia, kuin vanhan kameran pikselimössöt. Pääsisinpä vaan nyt ulos kuvaamaan ja testailee tuota kaunokaistani. Ja enää teidän ei tarvitse tyytyä HTC-puhelimen laatukuviin :--D


 Ja tää on teille hyvät lukijat! 50 lukijaa, mitämitä, miksi! Avomies avaa meille ja teille kuohuvaa sen kunniaksi! Samalla haluan heittää haasteen ilmaan ja saada vastauksia! Joten, kertokaa jotain itsestänne, rakkaat lukijat! Kertokaa vaikka mitä toivotte Korvatunturin tontuilta joululahjaksi tai mitkä ovat teidän aamurutiininne?

 Oli muuten hyvää, vaikka kuoharin ystävä en olekaan. Alle kympin maksava mansikkainen kuohari kelpasi mulle turhankin hyvin, tätä tarjottavaks meidän häihin, please!

Saa myös heittää postaustoiveita ilmaan! Mitä haluaisitte tähän blogiin lisää, mitä muuttaisitte? Risuja ja ruusuja mulle tuokaa, kertokaa mielipiteenne mulle! Nauttikaa viikonlopusta, ja muistakaa olla kilttejä, tasan kaksi viikkoa jouluun!

3 kommenttia:

  1. apua, mistä tota ufo shottii saa? o: en oo nähny missää ja kerra vaa jossai pohjoses join sitä! :(

    VastaaPoista
  2. ano: ihan alkosta saa! :) se on uutuus-tuote eikä sitä välttämättä löydy vielä ihan joka paikasta, mut kannattaa kattoo alkon sivuilta :3

    VastaaPoista

♥ puss