Vietettiin meidän puolvuotis-päivää melko rattoisissa merkeissä, lähinnä vaan kotona. Käytiin kaupassa ja päätettiin tehdä jotain sellaista ruokaa, mitä mun tekee mieli (oon ollut viimiset 4 viikkoa ilman mitään herkkuja ja noutoruokaa!) ja päätettiinkin tehdä kebubaa, koska sitä mun on ollut tässä viimeisen kuukauden aikana hirvee ikävä. Otettiin myös tosi ällösöpöjä pusukuvia puolenvuoden kunniaksi, noms noms ♥

Toi vasemman puoleinen, enemmän räjähtänyt lautanen on mun :--D En oikein osannut koota lautasta oikein ja siitä tuli mössöä. Tehtiin itse kebabiii tällä ohjeella ja ihan hyvää siit tuli! Vaikkakin Karin fb-päivitys kertoo karun totuuden..

 Kyllä, meidän 3 ½ tunnin kebabista tuli lihamureketta, koska sinne jäi liikaa ilmaa sisään, kai. Oli se silti ihan maukasta ja kebabin makuista, vaikkakin koostumus oli murekemaista :--D Tehtiin myös itse noi kastikkeet näillä ohjeilla. Syötiin kebabii ja katteltiin Terra Novaa (ollaan muistaakseni 8.jaksossa jo, vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta sarjalta, suosittelen!) ja lopulta raivostuttiin kämppikseen ja meinattiin soittaa moneen otteeseen poliisit paikalle, kun kämppiksen kaverit eivät oikein osaa käyttäytyä. Sain pari tyyppiä itse teossa, kun ne tonki meidän keittiön kaappeja, jääkaappia ja söivät meidän keksejä, jotka oltiin jätetty keittiöön mikron päälle. Voi suatana, menkää omaan kotiin syömään keksei jos niin tekee mieli.
(Pitäisihän niiden vieraiden ymmärtää, jos tulee solukämppään, ettei toisten tavaroihin kosketa tai tungeta nenäänsä jokaiseen kaappiin, mikä tulee vastaan. Sen verran pitäisi järkeä ja käytöstapoja löytyä, että tajuais, et tää on myös muidenkin koti, eikä pelkästään ton yhden soluasukkaan. Alkaa ahdistaa, kun tuntuu ettei tääl ole ollenkaan yksityisyyttä eikä arkipäivänä metelöiminenkään ole loppunut, vaikka siitä kuinka sanotaan, huoh, sori)

Sitten niihin tukka-asioihin!


Värjäsin eilen tylsyyksissäni sinisen palkin Crazycolorin Pine Greenillä ja tykkään tästä kovasti! En ees muistanut et olin joskus tuhlannut rahani tähän väriin, mutta tää toimii, eli rahat eivät mennetkään kankkulan kaivoon. Tykästyin tähän väriin niin paljon, että harkitsen koko pään värjäämistä tällä värillä. Mitä mieltä ootte?

Tänään varmaan koitetaan jatkaa rauhallista iltaa, kun se eilen meni lopulta piloille kämppiksen kavereiden ansiosta. Kari ehdotti, et mentäis tsekkaa Leijonakuningas 3D, mutta näytöksii menee aika vaisusti tänään. Jospa sitä sitten huomenna kokeilis, jos löytyis joku näytös, mihin ehdittäis/mahduttais. Onko teillä muuten kokemuksia tuosta Leijonakuningas 3D:stä? Minkälainen elokuva-elämys oli?

1 kommentti:

  1. se 3D oli vähän turhaa sälää siinä ja osa jostain ötököistä jotka juoksi ees taas tuli kauhee päänsärky mutta muuten loistava!! :D voi kyllä johtuu siitäkin että istuin aika eessä kun kävin sen tsekkailee :D

    VastaaPoista

♥ puss