Hiukset 2/2

Nonneh, sain kaivettua nää kuvat ulkoselta kovalevyltä, ja järkytyin pahasti, kun kattelin mun tukka-raukkani kärsimyksiä parin vuoden takaa. Ottakaa hyvä asento, rentoutukaa, hengitelkää rauhassa, toivottavasti viihdytte tällä matkalla jo toiseen otteeseen. Varautukaa, edessä on paljon ja liikaa kuvia. Jatketaan siitä, mihin viimeksi jäätiin, 2009, elokuusta eteenpäin.

2009


Hiukset olivat valkoiset ja pörröiset, kuten aina, ahh, miten ne olivatkaan noin valkoiset ja kivat. Kunnes päätin typeryksissäni värjätä punaisen (crazycolorin firellä) palkin otsatukkaani, murr. Olin typerä, siitä ei pääse mihinkään.

2010


Värjäsin punaisen palkin haalistuttua otsatukan siniseksi, se oli kiva! Ainoa vika oli, että crazycolorin skyblue tykkäsi haalistua nopeaa, enkä jaksanut värjäillä sitä tarpeeksi usein. Aloin muistaakseni tässä vaiheessa kasvattamaan tukkaani, ja haaveilin pidennyksistä.Sininen haalistui hyvin, eihän sitä edes huomaa näistä kuvista. Tukka oli saanut kunnon annoksen hopeashampoota näemmä, kun se on tuon värinen.

Sinisen palkin haalistuessa kunnolla pois, päätin värjätä samaisen palkin mustaksi. Eikä mitään hajua, että miksi. Ehkä kaipasin vaan vaihtelua tai sitten etsin jotain, mikä tuntuisi omalta. Valkoinen (tai krhm, hopean harmaa) tukka oli kärsinyt paljon, ja se alkoi näyttää enemmänkin harakan pesältä, kuin tukalta. Joten seuraavaan vaiheeseen päädyttiin seuraavaksi..


Valkoinen tukka oli pysynyt päässäni jo melkein vuoden (lisävärien kanssa), ja päätin, että haluan sen pirun kirkkaanpunaisen paloauto-kuosin takaisin! Niimpä yllätin äitini ja kaikki muutkin värjäämällä pehkoni taas huutavan punaiseen väriin, ja pidin siitä. Myös punaiset pidennykset + pesukarhu-raita pidennykset olivat mun suosiossa tuolloin kovasti. Rakastin hiuksiani enemmän kuin koskaan ennen, sain tosi paljon hyviä kommentteja hiuksistani, niin mummeleilta kuin esimiehiltänikin. Punainen tukka pysyi mulla varmaankin puolitoista vuotta, joka on mun mielestä aika pitkä aika. Tai ainakin mulle, kun kyllästyn helposti. Ainoaa miinusta tää karvapesäke saa siitä, että sitä piti värjätä joka viikko ja shokkivärit sotkivat melkein jokaisen kankaanpalasen, mikä multa löytyy. Puhumattakaan siitä, mitä tuo shokkiväri teki meidän suihkuhuoneelle..
2011

2011 vuoden kesäkuussa värjäsin mustan palkin pois, koska kaipasin vaihtelua. Loppujen lopuksi päätin yrittää saada valkoisia hiuksia takaisin, mutta ei-niin-hyvällä tuloksella. Hattarahan sieltä tuli, kun lykkäsin värinpoiston ja vaalennusaineen päähäni, jes. Jotkut mun kaverit tykkäs tästä tosi paljon, mutta päätin kuitenkin värjätä tän pois, koska se oli hirveä :---D
Hattaran jälkeen kävin cybershopista ostamassa lisää crazycolorin fireä ja skyblueta ja lopputulos oli tosi kiva mun mielestä! Aika jännä ja hauska, mut tosi vaikea ylläpitää. Lopulta sininen värjäytyi liilaksi ja kyllästyin taistelemaan sinisen puolesta ja koko punainenpää palasi, mutta vain hetkeksi.

Sain 2011 lokakuussa mainion idean päättää värjätä hiukset kokonaan pois punaisesta. Ikävä tuli heti ensimetreillä, kun lykkäsin mustan ja vaalean värin päähäni. Koitin saada mustiin hiuksiin valkoista palkkia, mutta säälittävällä tuloksella, siniharmaahan siitä tuli. Oikean puoleinen kuva on nykypäivältä, ja siniharmaaentiedämikäväri on skybluen alla piilossa. Voin sanoa, että mun hiuksilla on ollut rankka reissu tähän astisessa elämässä.

Mikä hiustyyli/-väri on ollut teidän suosikkinne? :--) Pistäkääpä kommenttilootaan mielipiteitänne. Otan myös vastaan postaus-ehdotuksia, niitäkin kaivataan!

8 kommenttia:

 1. Noi puna-mustat hiukset on ollut ehkä söpöimmät :3

  VastaaPoista
 2. hedelmasokeri: ne olikin kivat, siksi niistä luopuminen tuntuikin vaikealta :<

  VastaaPoista
 3. mun mielestä parhaimmat on nuo hopean-harmaat, aivan ihanat!! ♥ tai sitten nuo sini-valkoiset :3 ♥

  VastaaPoista
 4. Paavo: hopea olikin ihana, vaikka todella vaikee pitää päässä + juurikasvu oli aika ilkee ;__; sininen toki toi oman lisänsä siihen! :3

  VastaaPoista
 5. Toi punanenXmusta on sun näkönen! :) toi blondXmustaki on ihan kiva :3

  VastaaPoista
 6. aiivan upeita hiuksia<3 varsinkin blondi-siniset pidennyksillä ja mustavalko pitkät ovat ihania, mulle tollaset ja heti! ja kiva huomata et joku muukin tykkää pörrösistä hiuksista kun minä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pörrötukka on paras tukka! Mitä muhkeempi ja isompi, sen parempi ;>

   Poista

♥ puss