Semmosta tänään

 Kaupassa kulutin rahaa 66,6€ euroa, onko tämä paha? Ehkä tää kertoo jo jotain tästä päivästä, ei hyvältä näytä ei. Lääkärissä ollessani kaikki labratulokset oli kunnossa, hemoglobiini, tulehdusarvot, kilpirauhastestit, polven ja keuhkon röntgenit oli kaikki OK. Lääkäriä vaan huolestuttaa mun korkee verenpaine, nopee syke ja sydämen lisälyönnit (aluksi se sanoi niitä sivuääniksi, mutta eiiii). Toi meidän opiskelijalääkäri on kyl aika söpö ja höppänä vanhus. Se antoi mulle vielä lähetteen fysioterapeutille ja plastiikkakirurgille. Päiväni parani huimasti, kun sain tietää, että mulla on vielä joskus mahdollista päästä leikkaukseen. Tästä lisää myöhemmin, toisessa postauksessa.

Avokkaan kanssa alettiin leikkii kunnolla salapoliiseja, sillä epäillään tässä kerrostalossa tapahtuvan jotain lainvastaista, kuten prostituoituja ramppaa rappukäytävässä, joku talsii ullakolla kahden aikaa yöllä (asutaan ylimmässä kerroksessa ja meidän yläpuolella on vain ullakko ja raskaat askeleet kuuluvat just meidän makuuhuoneen yläpuolelta, ei mistään muualta), rappukäytävässä ullakolle johtavien portaiden vieressä on aina kenkiä, sukkia ja kerran meidän ulko-oven viereisellä patterilla oli jonkun pitkät kalsarit kuivumassa :----DD siis mitä oikeesti, kuka vittu jättää vanhat, räjähtäneet, rikki pieraistut kalsongit meidän oven viereen kuivumaan?

Kari rupes siis selvittää asioita (se on välkky ja nörtti, emmä osais) hakkeroimalla naapureiden nettejä, sähköposteja yms.. Mut mitään ei toistaiseksi viel selvinnyt. Jos tuo tamppaaminen meidän ullakolla jatkuu ens yönä, on varma, että soitetaan poliisit asialle. Veikataan, et siellä on joku ulkomaalaisten kommuuni. Mistä sitä tietää.

Kämppis muuttaa pois, varmaan tän viikon kuluessa, mahtia. Onhan tuo ihan mukava likka ollut, mut toisaalta hyvä et muuttaakin pois, vaikka ei täällä kuukautta kauempaa asunut. Sitten saadaan taas pelätä, milloin tänne muuttaa taas joku hihhuli valtaamaan koko asunnon itselleen. Saataispa me jo oma kämppä.

Tänään meillä on 6kk päivä, kuten jo aiemmin mainitsinkin ja päätettiin valmistaa itse ruokaa ja katsoa joku hyvä leffa. Siitä lisää varmaankin huomenna ja viimeinkin omia kuvia, jee! Ja mulla on vähän tukka-asiaakin, et malttakaa huomiseen, ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ puss