The hardest part of today is a hangover


Aaa apua mistä teitä lukijoita tuli yhtäkkii 61! Hemmetin stalkkerit, voi teitä sentään. Mulla jäi eilinen päivä vähän lyhyeen, koska Kari soitti tulleensa kipeäksi ja mun piti lähteä hakemaan sitä ressua Perniöstä asti. Reissuun meni yhteensä 5 tuntia, koska navigaattori ei ole ihan tältä vuosikymmeneltä ja ajeltiin aika pitkän aikaa jossain pimeällä pellolla, mut onneks löydettiin ittemme taas kotihin. Seikkailua riitti kerrakseen, vaikka ei se mittään kivaa ollu.
Tänään siivottiin Karin kanssa koko meidän koppi lattiasta kattoon, imurointi, maton tamppaus pölystä, moppaaminen ja pölyjen pyyhkiminen. Eiköhän se ollut sitten siinä, ei tarvii sit vähään aikaan siivoskella. Muuten en oo tehnyt yhtikäs mitään, koska meikäläisestä on tullut aika saamaton.

Mulla ei oo oikeestaan taaskaan mitään kerrottavaa, oon aika no-life nykyään. Pääkoppa lyö tyhjää, eikä ajatus oikein juokse. Mut hei, kattokaas sivupalkkiin, lisäsin teille uuden kyselyn! Eli luvassa on sellaisia postauksia, mitä te haluatte. Pistäkääs kommenttii millaisia postauksia sais luvan olla, risuja ja ruusuja otetaan vastaan enemmän kuin mielellään! Onko ulkoasu miellyttänyt, pitäisikö siitä muuttaa jotain, ja entä postaukset ja niiden sisältö, onko parannettavaa?

Kiitän ja kumarran, mutta nyt meikäläinen häipyy untenmaille.

3 kommenttia:

 1. Tykkään blogistas ! :) Ainakun rupeen sitä lukemaan nii jään vaan kuolaamaan sun hiuksias ja lävistyksiä. :D

  VastaaPoista
 2. wassup: voi kiitos ;__; vaikka tää pehko onkin ihan kamala eikä näissä oo mitään kuolaamista :-D

  VastaaPoista
 3. Heippa! (:

  Mie haastoin siut!
  http://kissapulla.blogspot.com/2012/02/haaaaste.html

  VastaaPoista

♥ puss