Odotus palkittiin - vihdoin!

Saatiin viime viikolla soitto HOASilta ja meille on varattu perheasunto! Nyt vaan paperit eteenpäin ja hommiin niin se kämppä on meidän! Pitkälle meidän ei tarvitsekaan muuttaa, sillä uus kämppä on ihan tossa nurkan takana, puolen kilsan päässä. Kaksio, melkein 45 neliötä ja vuokra alta 500€/kk, kuulostaa hyvältä! Vähän liian hyvältä ollakseen totta.
Ainakin päästään 14 neliön koirankopista pois ja saadaan yhteinen asunto. Muutto on vasta 1.4, mutta eiköhän me täällä vielä kuukaus kestetä. Mut oon niin innoissani! Voidaan hankkia kissanpentuki! Voiii vitsit, pääsen sisustamaan ja ja ja elämään omaa elämää!

Kuvista huomaa meidän huoneen nykyisen tilanteen, tavarat ei ole mitenkään erityisen järjestyksessä ja kaikki on vähän sekaisin. Päätettiin heittää sohva eteiseen (:--D), kun se vie turhan paljon tilaa huoneesta. Nyt on vähän enemmän liikkumatilaa huoneessa. Pian pääsen pakkailee tavaroita ja eläminen helpottuu huomattavasti kuhan ollaan muutettu, NAMS! Oon jo suunnitellut muuttoa, vaikka siihen on viikkoja aikaa, oon suunnitellut jo kissanpennun hankkimista ja oon ehtinyt vähän jo miettiä sisustusratkaisuja uuteen kämppään. Enää on avainsotku HOASin kanssa selvittämättä, mutta eiköhän sekin oo pian selvillä.

6 kommenttia:

 1. onneee paljon tosta asunnosta! :)

  http://incomplete-sanni.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ihanan näkönen tää teidän nykyinen sisustus! ♥ Ja onnea uudesta asunnosta :D

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, onnea! :3
  Kauanko jonotitte tuota kämppää ja kauan ootte tossa solussa kärvistelly?:o

  VastaaPoista
 4. ihana huone, ja muutenki ihania kuvia :)

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Sanni: kiitos hirmusti! :3

  Mira: ite en oo niinkään tyytyväinen sisustukseen, mut eiköhän uutta kämppää pääse sisutamaan sit tarpeeks :-D ja kiitos :3

  Anni: HOASilta jonotin uutta kämppää yksin 2011 elokuusta alkaen, ja sit tammikuussa pistettiin avokkaan kanssa perheasuntohakemus eli avopuolison kanssa saa aika nopeaa kämpän jos on siihen edellytykset :3 Solussa ollaan asuttu nyt tää 8 kk, eli on suuri helpotus päästä täältä pois :-D ja kiiitos!

  Ansma: voi kiitos :3

  VastaaPoista
 6. onnee! :) mietin kans et voisin pistää toasille hakemusta mikäli jään tampereelle opiskelee. oon vähä siinä vaiheilla et lähtisinkö au pairiks englantii vuodeks ja oikeestaan se on enää siit kiinni et saanko kesätyöpaikkaa et saisin maksettua allianssille niide vaatimat pari sataa ja matkat. Toivottavasti saan koska olis älyttömän jännää päästä vuodeks pois suomesta, seikkailemaa jonneki muualle :D

  VastaaPoista

♥ puss