Torstai ja turhuudet

Kari lähti aamulla töihin, meikä jäi kotiin lepäilee. Kouluun en taaskaan saanut itseäni roudattua, koska -21 pakkasastetta ei houkutellut mua edes parvekkeelle aamutupakalle. Oon viettänyt tän päivän neljän seinän sisällä yksin, ja oon yrittänyt rauhoittuu. Siivoskelin keittiön, pesin pyykkiä, tiskasin ja semmosta perusjuttuu hääräsin ja nyt on kivaa. Kari saapuu pian töistä kotiin ja pääsen mun pesukarhun kainaloon.

Oon saanut selvitettyä päätäni jonkun verran, mut ei tää mitään auta, ei tee vieläkään palata takaisin koulunpenkille. Huomenna olisi mentävä, mutta eh - kai mä voisin senkin päivän suoraan lunastaa pelkästään ittelleni. On tää oma rauha kyllä ihmeen kivaa, vaikka tylsää on ollut. Ja ikäväkin kaiken sen lisäksi. Parin viikon päästä olis psykologille aika varattu, saas nähä jänistänkö.

Mun tarkoitus oli tänään kuvata, mutta hallelujah, mun kamerasta loppui akku just sopivasti, ei taida tuo Canonin järkkäri tykätä kylmästä. Räpsin sitten tylsyyksissäni vanhalla pokkarillani kuvia, mut suurin osa on julkaisukelvottomia. Tiedä sitten mikä noita Canon Ixuksia vaivaa, eivät tunnu ottavan kunnollisia kuvia ollenkaan. Onneks tää on vain hätävarakamera, jota yleensä roudaan paikkoihin jonne ei saa viedä järkkäreitä tai missä järkkäri on vaarassa (mm. festarit ja keikat.. krmh).

Aattelin aiemmin, et voisin tän päivän pyhittää mun tatskan suunnittelua varten mut paskat, eihän siitä mitää tullu. Mulla on tietty visio päässä, mut en vaan saa sitä ulos musta. Parempi vaan, et joku kokeneempi tatuointiartisti piirtää mulle just semmosen kuvan, mitä haluan kantaa ihollani koko loppuelämän ajan. Kuhan vaan tulis lissöö rahaa niin pääsisin kidutettavaks neulatyynyks. Osaako joku muuten suositella pk-seudulta hyviä tatskamestoja? Ilmoitelkaa! Mie en tiiä mitään noista täällä päin, oon enemmänki tutustunu Turun seudun tatuointitarjontaan.

Huonosti näkyy mutta pakko jakaa tää ilouutinen teillekin: Kari osti ylläolevassa kuvassa esiintyvän hupparin, se on kiva. Sille miehelle meni XS-koko ja mä aattelin et voi surku, enhä mä voi sitä sit lainata (jos tulee tarve :--D mikä ihana tekosyy!) koska oon tämmönen tonnikeiju, emmä voi XS:n huppariin mahtua, hyvä ku mahdun S-kokoisiin vaatteisiin. No mitäs hiivattia, kuten näkyy, se mahtuu mun päälle!!1 Oon iha ällikällä lyöty, miten se voi mahtua. Ehkä Kari on venytellyt sitä aina öisin et mä saisin lainata sitä joskus... Khhh ihana Kari4 kommenttia:

 1. voii kiitos pieni lilouu :3 ♥ vähä alkaa olee nää omakuvat vähä säälittäviä, tuletko mun malliksi? ♥

  VastaaPoista
 2. Mäki voisin ottaa tän päivän koulusta vapaaks. Lol jotai pukeutumisneuvontaa koko päivä. kiinnostuskiikarit olisi nyt kyllä tarpeelliset.

  Mä haluun jo toisen tatskan! Ymmärrän jo ihmisiä jotka haluu tatskoja aina vaa lisää ja lisää vaikka niide ottamine sattuuki. Ideana olisi ottaa englannissa kesällä kantapäihin "Mischief Managed" mut mulla on jo yks potter aiheinen tatuointi nii vähä mietityttää sen ottamine. ja kantapäihin tekemine sattuuuuuuuuuuuuuuuu. Mut onneks siihe tulis vaa teksti, ettei mitää kuvaa, jota tarvisi värittää, väritys sattu ranteessaki jo iha kivasti. :(

  VastaaPoista
 3. Mimski: joo ei toi koulunkäynti oo maistunu piiiitkään aikaan :--D puuduttavaa ja turhauttavaa!

  ei mulla kyllä tatskojen ottaminen oo sattunu, mitä nyt vähän nipistänyt vain :3 eikä ranteen kohdalta varsinkaan sattunut lainkaan, kutitti pikemminkin. enemmänki pelkään kipua enemmän sitä, et oonko tyytyväinen kuvaan :--D

  VastaaPoista

♥ puss