Hups vaan taas

Ylläri ylläri, hiusten väri muuttunut. Tää oli odotettavissa, mutta aika yllätyksenä tuli ittelleni tää väri valinta. Jotenkin vaan halusin testata liilaa, kun en sitä koskaan oo omaan päähän kehdannut laittaa. En oikein tiedä mitä mieltä oon tästä, vaatii ainakin totuttelemista. Crazycolorin Violettea testasin tällä kertaa ja oon ihan tyytyväinen. Mitä mieltä te ootte?

Yritin saada värjäysprosessin aikana mun mustaa takareuhkaa vaalennettuu, tosin huonolla tuloksella. Ruskeaksi jäätiin ja violettia en saanut tarttumaan koko päähän. Ei se haittaa, sillä tää ruskea ja violetti sointuu aika hyvin yhteen! Ei kyllä uskois, mut oikeesti. Mut ehkä mä vaan luovutan ja takareuhka päätyy taas mustaksi,  en jaksa mitään vaalennus-säätöjä.

Kesäkuu onkin jo pian ohi, hups vaan, minne se kesä jäi? Ei oo kyllä ollut mitkään parhaimmat biitsi-säät, vettä tulloo ja kylymäkin on. Enkä oo oikein ehtinyt/jaksanut/viitsinyt tehdä mitään koko kesäkuussa (paitsi Provinssissa jaksoin käydä hehe). Ens viikolla olis kuitenkin Ruisrock, koko kesän kohokohta, ai että ja namnam. Mitäs sitä muuta tarvitseekaan tehdä kesällä kun kierrellä festareilla ja hengata kotona miehen ja kisun kanssa? Niimpä.


Emmakin on ihmeissään. Siitä on tullut läski. Pulska. 
Vähän masuu pömpöttää. 
Ehkä se saa pentuja, ken tietää.
Mut ruoka maistuu.
 Mijau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ puss