Maailmanmatkaaja palasi kotiin!

Meidän pieni katti Karkulainen saatiin eilen otiin kolmen viikon seikkailun jälkeen! Oon niin huojentunut, että Emma palasi kotiin.

Ollaan tosiaan yritetty saada tätä meidän pikkuista kiinni, kun se 12.5 päätti hypätä keittiön ikkunasta alas meidän ollessa tupakalla. Ilmoitettiin Hesylle, Viikin löytöeläintaloon ja Etsijäkoiraliitolle, saatiin paljon vinkkejä, miten kannattaa toimia. Haettiin Etsijäkoiraliitolta loukku, jonne laitettiin haisevaa ruokaa, Karin paita ja loukun ympärille hiekkalaatikon hajuja. Samalla käveltiin kilometrejä repimässä sukkahousuja maata pitkin, jonne oli tungettu tonnikalaa (hajujälkiä kotiin päin), mutta saaliksi saatiin vain orava ja harakka. Kettuakin kiinnosti tosin tonnikala. 
Välillä tuntui, että turhaan me laputetaan, loukutetaan ja kävellään öisin taskulamput heiluen metikössä, kun ei se kissa tuu kotiin kuitenkaan. Loppujen lopuksi, vaikka olin jo melkein heittänyt kirveen kaivoon, Kari ilmoitti loukuttaneensa Emman meidän rapun edessä. Onni oli suurta, meidän oma karvapallo pääsi vihdoin kotiin.

Emma on niinkuin ennenkin, kehrää, pukkaa, änkee syliin ja lähelle, maukuu ruokaa. Emma on laihtunut tosi paljon seikkailunsa aikana, ja äänikin siltä eilen, kun huusi niin kovaa sapuskaa :--D Muuten päällisin puolin Emma vaikuttaa olevan kunnossa, vaikka sen kynnet ovatkin kärsinyt. Eiköhän otettu tästä opiksi, että ikkunoita ei jätetä auki ja niihin asennetaan kanaverkot varmuuden vuoksi. Nyt on pakko mennä köllimään tuon karvaturrin viereen, on ollut niin ikävä
 

10 kommenttia:

 1. voi onnea teille ihan hirmusesti <3 mää oon täällä itku silmässä lukenu näitä kissapäivityksiä ja rukoillu ja toivonu ja vaikka mitä, että teidän pieni löytäisi ehjänä takaisin kotiin. miulla on itselläni kaksi kattia, enkä osais kuvitellakaan elämää ilman niitä, tai että mikä suru siitä tulisi, jos jompi kumpi päättäisi karata. se olis jotain niin kamalaa. vaikken teitä edes tunne, niin oon niin ilonen nyt teidän puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa kiitos ;_; Vaikka otettiinkin Emma vasta pari kuukautta sitten niin kyllä siihen omaan lemmikkiin kiintyy tosi nopeasti ja tuntui todella oudolta olla ilman kissaa yli 3 viikkoa.. Pelkäsin koko ajan, että pikkunen ei tuu koskaan kotiin, syystä tai toisesta, mutta onneksi nälkä toi kotiin! :3

   Poista
 2. Onneks Emma löysi kotiin ; _ ; Muistan kun reilu pual vuotta sitten mun kaverille tuli kissanpentu, joka karkasi ikkunasta ja sitä kans etittii kädet veril jos jostakin pusikosta ja jokapuolelta. Mul vierähti kyynel poskelle äsken ;o Onneksi Emma löytyi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samalla tavalla mekin ryömittiin mudassa ja juostiin vesisateessa sen kissan perässä :-D ja unirytmikin alkoi olla pikkuhiljaa sitä luokkaa, että yöt valvottiin, päivät nukuttiin. Pääasia nyt on kuitenkin, että Emma on kunnossa ;_; Kyllä tuollaisen karvapallon takia tekee lähes tulkoon mitä tahansa..

   Poista
 3. Oi ihanaa että saitte pikkuisenne takaisin :3 varmasti on nyt helpottunu olo:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä, ollaan molemmat todella helpottuneita, että kissa on kotona ja kaikenlisäksi kunnossa :3

   Poista
 4. Oi hyvä että kisu löytyi! Se ilmeisesti päätti lähteä pienelle kevätseikkailulle. Kissat on kyllä siitä hyviä, että ne yleensä muistaa aika hyvin missä ne asuu. Mummulla on myös kissa, ja kun mummu muutti toiseen asuntoon niin se kissa oli karannut ja kävellyt kahdeksan kilometriä takaisin vanhalle asunnolle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 'Kissa löytää aina kotiin', vai miten se meni :-D Se tässä pelottikin, kun karkaamisen aikaan oltiin asuttu uudessa asunnossa viikon! Pelättiin, että eikai se nyt monta kymmentä kilometriä lähde seikkailemaan Espooseen.. :D

   Poista
 5. Voiii! Kuinka ihanaa! ;u; <3 Sulla on muuten kiva blogi! :3

  http://myfuublog.blogspot.fi/

  VastaaPoista

♥ puss