Ihminen itsensä Jumalaksi muutti

Kesäkuu meni ja mitään en ehtinyt tekemään. Onneks en voi itkeä kauan, koska joka vuotinen perinne, Ruisrock odottaa mua. Rahatilanteen vuoksi tänä vuonna meenkin vain kahdeksi päiväksi, mut eiköhän siinäkin ehdi nähdä ja kokea kaikenlaista. Keitä muita Ruissiin menijöitä tääl on? Mitä mieltä ootte kyseisestä festarista?

Oma mielipiteeni on 9. vuoden kokemuksella tämä: Ruisrock on koko kesän kohokohta, parasta ikinä. Se tunnelma, se on aivan erilainen kuin muissa festareilla. Ranta, ruotsinlaivat, meri, matalaksi vedetty heinäpelto, Ruissalon oma tunnelma. Olen pienestä pitäen käynyt Ruissalossa, kun mammani ystävä asui siellä. Itseasiassa keskellä Ruisrockin aluetta (jos näätte päälavan ja ruokakojujen puiden takana sinertävän talon punaisella tiilikatolla, se on se!) ja rakastin sitä paikkaa. Ensimmäiset Ruisrockit vietin yöni siellä.

Kertokaa omat kokemuksenne/mielipiteenne! Jos olet menossa ensi viikonloppuna Ruissaloon, mitä bändejä/artisteja haluatte nähdä? Mitä hyvää/huonoa sanottavaa sinulla on kyseisestä tapahtumasta?

5 kommenttia:

 1. Olin viime vuonna Ruisrockissa katsomassa Bullet For My Valentinea ja Bring Me The Horizonia ja tunnelma oli ihan mahtava nestehukasta ja huimauksesta huolimatta!:) Tänä vuonna jätän väliin :( Mut pidä hauskaa munki puolesta:D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BMTH:n viime Ruissin keikka oli kyl mahtava, uskomaton :3 pari plekuakin lähti mukaan muistoksi.

   Poista
  2. Ohh. Yks joku tyyppi luuli, et mul oli pleku ja mul lähti mukaa tän takii hampaanjäljelt olkapäähä muistoks:D

   Poista
  3. Haha no se en kyllä minä valitettavasti ollut, en ainakaan muista purreeni ketään :--D Toisen plekun löysin maasta ja toinen oli tarrautunut mun kenkään. Hoho.

   Poista
  4. Hyvä tuuri:D Mul lens toine naamaa päi ja toine pomppas päälaest mut yhtää en saanu :( BMTH keikal Tampereel sain yhe, mut se revittii mu kädest ; _ ;

   Poista

♥ puss