Uudet perheenjäsenetPiuku ja Polska
 
 Piuku

Polska teki pesän

Polska

Meidän uudet karvanopat, Piuku ja Polska saapuivat talouteemme maanantaina ♥ Pennut ovat ylisöpöjä palleroita ja ihmettelevät kovasti maailman menoa. Polska (pulska) on utelias ja rakastaa ruokaa ja varastaa siskonsakin ruokakupista välillä muonaa, ja tämän takia onkin lähes puolet isompi kuin pikkusiskonsa. Piuku on rauhallinen yksilö ja äärettömän suloinen. 


Harkittiin Emmalle kissakaveria jo pidemmän aikaa, jotta meidän kermaperseprinsessan ei tarvitsisi olla yksin pitkiä aikoja. Toukokuussa kaveri ilmoittaa, että ylimääräisiä pentuja on syntynyt ja meille luvattiin oma pentu. Alunperin meidän piti ottaa vain Polska, mutta no, Piuku tuli kaupanpäälle. Siskokset ovat kuin paita ja peppu ja olisi tehnyt kipeää erottaa ne toisistaan. Nyt ollaan valmiita Piukun "käy hiekkalaatikolla kakkalla"-opetukseen (nimim. pentu kakkasi/pissasi kaikkialle) ja annetaan Emman tutustua uuteen kaksikkoon. Pennut ovat kotiutuneet hyvin ja kaikki on tosiaan tähän asti mennyt upeasti, lukuunottamatta Piukun vessakäyttäytymistä. 


Eivätkö ne olekin sulosia!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tää parivaljakko on kyl niin ihana, pikkusia ja leikkisiä, aaw hellyyskohtaus!

   Poista
 2. aaaaw semisulosia (: ♥ itelläki kauhee kissakuume :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin podin kissakuumetta monta kuukautta, kunnes saatiin nää kirppukasat :3

   Poista
 3. ihania vauvakisuja ♥

  http://wassup-liveinthemoment.blogspot.fi/2012/07/linkattujen-blogien-top-8.html
  pääsit muuten top 8 listalle ^ :)

  VastaaPoista
 4. Aww. Kui sulosia kissan pentuja:)♥ Mul on ollu kauhee kissakuume melkee vuoden, mut iskä allergine ni ei oikee onnistu tää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itekin oon kärsinyt lemmikkikuumeesta jo pidemmän aikaa, nyt on sitten kolme karvaturpaa ruokittavana :-D on noi kyl ihanii!

   Poista

♥ puss