Mies eikä poika enää

Punainen tukka alkaa tuntua jo omalta, tuntuu hyvältä. Alan pikku hiljaa tottua ajatukseen, että pitäisin välivuoden, kun koulustakaan ei otettu yhteyttä, vaikka opettajalle sähköpostia lähetinkin. Pelkäsin, etten saa jatkaa av-viestinnässä ja joutuisin kokonaan lopettamaan koulun. Toisin kävi, saan pitää opiskelupaikkani ja aloittaa puhtaalta pöydältä jos haluan! Edelleen välivuosi kuulostaa hyvältä, mutta parempi se on jotain tehdä, kuin homehtua kotona.

Eilen vietin koko päivän touhuen ja siivoten, kunnes imurista täyttyi pölypussi, hupsista vaan. Meillä tais olla aika likaista? Olin niin innoissani puhtaasta kämpästä, etten tänään jaksa tehdä muuta kuin tuijotella telkkaria. Nautin rauhasta, varsinkin kun Polska-pentu tuhisee tässä mun vieressä. Teekuppi maistuisi.


Kari tuli eilen koulusta tämmösen kanssa, voi että ♥ Se osaa aina yllättää mut. Meillä onkin tällä viikolla vuosipäivä ja hankin sille vähän erikoisen lahjan, tuskin osaa odottaa sellaista! Paketoin sen nätisti Paavo Pesusieni-lahjapaperiin ja piilotin vaatekaapin uumeniin. Vähän jännittää jo, mitä tekemistä se on keksinyt meille. Olen onneksi vaatimaton, enkä kaipaa kalliita ravintoloita, hotelleja, suuria kukkapuskia ja muuta hemmottelua. Yhdessäolo ja kotitekoinen ruoka kelpaa varsin hyvin, kunhan saan viettää koko illan Karin kainalossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ puss