Aivan ulapalla

Luvassa on kuvatäytteinen postaus,
 suuressa väsymyksessä kirjoitettua siansaksaa
 ja läpäläätä. Pahoittelen etukäteen harhailevaa tekstiä, 
kai tää menee näinkin. 
Hyvää yötä! 

Silja Europa tarjosi meille oikein mukavan risteilyn, etenkin kun kyseessä oli Voicen Åbo-risteily, jossa oli esiintymässä Neljä ruusua ja vähän komediaa, Hedbergiä ja Haustolaa. Olis luullu, että paatti olisi täynnä lihavia, karvaisia, hikisiä kanssamatkustajia, mutta ei, meille riitti tilaa yllinkyllin. Mukana matkassa oli myös perus laivamummoja, lapsiperheitä, alaikäisiä poikia roikkumassa baaritiskin vieressä kerjäämässä, pelikonerobotteja ja viinaa vetäviä torniolaisia sällejä. Hauskaa oli, vaikka hytissä nukkuminen tuotti huonoa tulosta, kun ilmastointi ei toiminut ja hikikopissa ei ilma kiertänyt. Viina virtasi aamutunneille asti ja meidät häädettiin päätydiskostakin jo neljän aikaa, typerää toimintaa.

Baarissa nautimme ylikalliita drinkkejä, istuimme Hedbergin vieressä, pelihallista tuli Karin lempipaikka ja kannella saatiin ihastella Ruotsin maisemia. Mun hiukset keräsi paljon kiinnostusta, varsinkin vanhemman väen puolesta. Millon mun hiuksia tultiin nykii ja sukii ja millon taas tultiin kyselee värjäysprosesseista. Vaikka väsymys painoi ja kotiin oli ikävä, niin uudestaan menisin vaikka heti! Kissanpennut oli hoidossa vanhemmillani ja kisut ei oikein tiennyt miten päin olisi, vähän taisi jännittää matka Helsingistä Turkuun. Kyllä ne kuitenkin viihtyi mun äidin hoivissa ja äiti taisi vähän ihastuakin pentuihin. Onneks Polska oli ovela katti ja pissi äitin päiväpeiton päälle, hah! Hyvä tyttö.


Hedberg on kyllä mainio mies, naiset kirmas sen ympärillä ja siideri näytti maistuvan herralle. Kyllä sen Samin oli pakko ruveta vetämään baarissakin Neljän ruusun tahtiin omaa showta ja äijä rupeskin tanssimaan ihan fiiliksissä yksin keskellä baaria. Ihana mies.

Vähän tuliaisiakin tuotiin. Tupakkaa (tietenkin) ja Karille vähän karkkia ja energiajuomaa (aaaaa dynamiittia!). Eiköhän noi riitä hetkeksi. Ens kerralla sitten Tallinnaan samalla lössillä. Halpa viina ja tupakki houkuttaa, vaikka mun pitäiskin lopettaa polttaminen (nimim. sähkötupakka ja nikotiinipurkat ostettu) piakoin. Voin muuten sanoo, että noi herkut ei meillä kauaa säily, mun täytyy pitää puoleni, että saan oman osuuteni noista! Ihanaa ku Kari on niin suuri herkkusuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ puss