Sadepäivä, perusmaanantai

Muokkailin viime yönä vähän ulkoasua, miltä näyttää? Antakaa palaa vaan, risut ja ruusut ovat aina tervetulleita!  Mitä mieltä olette ulkoasun värimaailmasta, entä bannerista? Entä blogin yleisestä sisällöstä, valokuvista, teksteistä? Mitä haluatte lisää, mitä vähemmän? Kertokaa!

Ulkoilutin viime viikolla uusinta objektiivi-vauvaani ensimmäistä kertaa, tosin sade säällä mentiin joten kauheasti kuvia en päässyt toteuttamaan. Vähän jännä toi Lensbaby kyllä on, pitää vähän totutella siihen. Oon kyllä ollut ainakin tähän mennessä tyytyväinen kuviin, vaikka en säiden takia ole päässyt sitä kunnolla testaamaan.

Omistaako joku muu Lensbabyn?


Miks maanantait ovat aina samanlaisia? Kari nukkuu pitkään, mä siivoilen iltaan asti ja istun koneella lukemassa turhanpäiväisiä uutisotsikoita, ja mitään ei tapahdu. Kauppaankaan ei jaksa lähteä, vaikka nälkä on. Piti Jumbossakin käydä ostamassa tälle pariskunnalle uudet tossut (no hups keikkaa, mites niistä mun Iron Fistin tennareista on pohja kadonnut?) ja meikäläiselle vähän meikkiä. Kello lähenee puolta neljää ja tuskin tässä enää ehtii mihinkää ostoskeskukseen lähteä juoksemaan, kun Karilla on ajotunti kuudelta. Miten jollain voi olla niin hyvät unenlahjat?

2 kommenttia:

 1. Ite tykkään taustasta ja värimaailmasta. Sellanen pirteä ja valoisa. :3 En kylläkään kauheammin tuosta hiirestä tykänny ku ensimmäisen kerran näin sen, mutta siihenki tottu eikä sitä edes huomannu lopulta. o,o En tiiä mikä siinä mättää. Ehkä se että se on niin ällösöpön näköinen. 8D

  Siulla on kivoja kuvia. :3 Hyvä laatuisia ja suurimmaksi osaksi mielenkiintoisia ja omatyylisiäkin. Tekstikin on selkokielellä kirjotettua niin sitä jaksaa lukea. Muutenki koko blogi on sellanen mukavan selkeä, joka on hieno homma. :3

  Itellänikin on mahtavat unenlahjat. Tänäänkin heräsin tuossa puoli kolmen maissa, vaikka pidempäänkin olisi voinut vedellä hirsiä. Heh.

  Btw. Tuli mieleen, että omistan kai samanlaiset punamustat tennarit mitkä Karillakin on(, jos sillä siis vielä on ne). >w<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toi hiiri on kyllä omastakin mielestä ihan järkyttävän hanipööpuss-kamaa, jotenkin hirvee, mut silti laitoin sen ihan piruuttani! Vähän vaihtelua :-D

   Itse en ymmärrä ihmisiä, jotka pystyvät nukkumaan vaikka vuorokauden yli, itse en pystyisi :-D nukkuminen on kyllä kivaa, ei siinä mitään!
   Ja kyllä Karilla on edelleen samat tennarit :-) Jostain citymarketista ne viime syksynä sille ostin lahjaksi, edelleen näyttävät kelpaavan!

   Kiitos palautteesta :3

   Poista

♥ puss