It's just another lonely Sunday

En viihtynytkään niin hyvin blondissa tukassa mitä oletin, mutta yritän sentään! Värjäsin shokkiväriä vähän sinne tänne ajankuluksi ja saapahan luvan kelvata ainakin toistaiseksi. Tukan väri menettelee vielä, mutta kyllä mä pian taas luultavasti värjään tän kokonaan paloautonpunaiseksi. Paidat, tyynyliinat ja pyyhkeet ovat taas vaarassa värjäytyä kun lättään vähän crazycoloria tukkaani.

Eilen pidettiin pienenpienet illanistujaiset ja hups saatana ku tajuttiin vasta kauppaan lähtiessämme, että vittu, nythä on pyhäpäivä. Mentiin sitten 24h huoltoasemalle hakemaan juotavia ja mässyjä ja joku muukin oli tajunnut unohtavansa pullajauhot ja krapulalimpparit kaupan hyllyille.. Paikkahan oli ihan tukossa! Voi jeesus, jonota siinä muutaman muunkin ihmisen kanssa ja välty jäämästä kenenkään jalkoihin. Jopa BB-Tanja oli päättänyt tulla shoppailemaan parit lauantai-sidukat. Parkkipaikan etsiminenkin oli asia erikseen sieltä auto-helvetistä. Saatiin kuitenkin ostokset tehtyä ja voidaan olla taas vähän fiksumpia: elä ikinä lähde kauppaan pyhäpäivänä. Ihmiset menee ihan sekaisin jos kaupat on yhtenä päivänä viikossa suljettuina ja jokaisen on saatava siitä kaupunkinsa ainoasta 24h huoltsikan Alepasta ittelleen maitoa, banaaneja, kynttilöitä ja rusinoita. Aivan pakko.

Mitä mieltä te ootte pyhäpäivän aukioloajoista ja ihmisistä, jotka menevät ihan sekaisin tarvitessaan juuri silloin sitä pesuainetta tai marsun ruokaa kun suurin osa kaupoista on kiinni?

14 kommenttia:

 1. Millä ohjelmalla muokkaat noi kimalteet noihin kuviin? :))

  VastaaPoista
 2. Ihan photarilla :3 voin tehdä tutoriaalin jos kinostaa?

  VastaaPoista
 3. Yhdyn edelliseen, muokkaustutoo tulemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emminä mikää photari-taikuri ole, mutta kyllä mää jonkunlaisen tuton voisin vääntää, et miten kuviani muokkailen :3

   Poista
  2. Jesjes tee ehdottomasti! Minäki oon kiinnostunu asiasta :3 En oo vaan vielä uskaltanut kysäistä.

   Poista
  3. Tottakai saa ja pitääkin uskaltaa kysymään jos on kiinnostunut! En minä pure (≧◡≦)

   Poista
 4. Drooool, ihanat hiukset ;n;

  http://idontdanceanymore.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. käytiin porukoitten kanssa kaupassa perjantaina, ihan kun maailmanloppu olis tullu, siis ihmiset jonotti parkkihalliin! (enkä kyllä ymmärrä että miks) luultiin että parkkihallissa ei oo paikan paikkaa ja mitä vielä! siellähän oli vaikka kuinka monta paikkaa vierekkäin vapaana, en ymmärrä miksei ihmiset ajanu niihin, vaan ajeli huvin vuoks ympäri parkkihallia .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huhhuh! Aina nää pyhäpäivät, oli sitten juhannus tai helluntai niin ihmiset kokee juuri silloin ihan äärettömän tärkeäksi lähteä kauppoihin. Ihan kuin maailmaloppu tulis jos ei saa niitä tonnikaloja yhtenä päivänä viikosta. Itse koitan kaikilla mahdollisilla tavoilla välttää pyhäpäivinä tai niitä edeltävinä päivinä lähtemästä mihinkään ihmisten ilmoille, mutta enhän minä tollo puupää voinut tietää, että lauantai on joku pyhä, jolloin kaikki kaupat on kiinni! Sen siitä saa, voi luoja.

   Ja kyllä, ihmisten on päästävä mahdollisimman lähelle ovia sen ison maasturinsa kanssa, kun niin kauhea kiire on tai sitten ei vaan jakseta kävellä muutamaa metriä pidempää matkaa. Huh huh :--D

   Poista
 6. ei vittu mullekki kävi nii et oltii menosa kauppaa lauantaina ja perkele kaupat ei ollu auki (aina nii tietoinen näistä päivistä...) voi että nuo sun hiukset on ihanat :''33 oon nii sika kade hur

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä! Itse en ainakaan huomannut, että kauppojen oviin olis kiinnitetty "juhlapyhän aukioloajat"-lappusia? Tuli aika puun takaa tuo pyhäpäivä :-)

   Ja turhaan kateilet mun hiuksille! Täyttä hamppua ne vaan on :3

   Poista
 7. voi että sulla on uskomattoman kiva blogi :)

  VastaaPoista

♥ puss