Kynttilänvalossa


Tässä oli kissojen hyvät huomenet meikäläiselle. On tainnut olla railakas yö pennuilla? Kissanraksuja oli ympäri kämppää, eikun imuri käteen (taas) ja kissat ojennukseen! Eikai, ei niille söpöläisille voi olla vihainen, purr. 

Ollaan vietetty rauhallisia koti-iltoja sohvalla nökötellen, kynttilänvalossa ja Salkkareita katsoen. Tälläkin hetkellä Pihlajakadun tapahtumat pyörivät taustalla ja mansikkatee höyryää tuossa pöydällä. Huomenna olisi tarkoitus pitää pienet illanistujaiset, harmi vaan, etten itse juo tällä erää enkä saa nauttia herkuista. Sentään kaverit on pääosassa ja saan viettää taas ihmisten kanssa aikaa.


Huomenna pääsen taas passittamaan Karin hakkaamaan nauloja seinään ja kiinnittämään muutamat taulut makkariin. Kenkätelinekin pitäisi saada paikoilleen tuonne eteiseen. Onneksi pian on joulu ja voin toivoa uutta käytävämattoa eteiseen! Ikean ruma harmaapunainen-matto ei oikein iske mun silmään ja vihaan sitä yli kaiken, onneksi oli halpa ja sen voi heittää vaikka parvekkeelle. Oon taas niin innoissani kodin sisustamisesta (tai ainakin siistimisestä), kun ensi kuussa pidetään tuparit mun kavereille. Aika harva mun kaveri on käynyt täällä meillä ja haluan, että kämppä olis pian valmis, jotta tänne kehtaa tuoda enemmänkin ihmisiä. 

Ensi viikolla ois Karin synttärit luvassa, apua! Ehdottakaa jotain, mitä voisin sille keksiä? Mulla on ideat totaalisen loppu, enkä mä viitti sille mitään sukkia ja boksereita ostaa (vaikka värjäsinkin muutamat yksilöt pyykinpesun yhteydessä punaiseksi.. :-D). 

Mitäs teille muuten kuuluu? :-) Voin muuten sanoa tähän väliin, ensimmäistä kertaa, että te lukijat ootte parhaimpia!
Halit ja pusit, ja purnau!

2 kommenttia:

  1. sun blogia on niin kiva lukea, tulee jotenkin turvallinen olo! en oikein osaa sanoa miksi :D tää on tosi söpö, kuvat on kivoja ja tekstiä on mukava lukee :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tuitui, tuu kainaloon niin pidän sut turvassa kaikelta maailman pahalta :3 Ei vaiskaan, kiva vaan, että tunnet noin! Kiitos aamuni piristämisestä ;3

      Poista

♥ puss