Liebster Award

 

Liebster Award"This little award is all about discovering new blogs and helping those with less than 200 followers to get recognised." 

1. Each person tagged must post 11 things about themselves. 
2. They must also answer the 11 questions the ' tagger ' has set for them. 
3. They must create 11 more questions to ask bloggers they have decided to tag. 
4. They must then choose 11 bloggers with less than 200 followers and tag them in their post. 
5. These lucky bloggers must then be told. 
6. There's no tag backs.


11 asiaa minusta

01 Oon erittäin epäsosiaalinen ollut aina, mut silti oon addiktoitunut ihmisten seuraan. Ikävöin usein ystäviäni ja itkenkin yleensä, kun en voi nähdä ketään helposti. Mulla ei ole ketään tuttuja täällä Helsingissä ja kaikki kaverini asuu yli tunnin ajomatkan päässä. Oon syrjäytynyt, yhteiskunnan heikkolenkki.

02 Väsyn helposti, fyysisesti sekä psyykkisesti. Saatan aluksi siivota innolla ja kauhealla vauhdilla, suunnitella tulevaisuutta tai innostua jostain asiasta yltiöpaljon, mutta lopulta väsähdän nopeaan ja nukahdan. Psyykkinen paine ahdistaa, energiaa kuluu joten nukun paljon päiväunia.

03 Mulla on vino nenä ja sen huomaa helposti. Tätä kutsutaan septoplastiaksi. En tiedä tarkalleen synnyinkö nenä vinossa vai oonko kakarana juossu täysillä betoniseinää päin tai pudonnu vaahterapuusta alas turvalleni. Jossain vaiheessa aion suoristaa sen, koska se haittaa hengittämistä välillä.

04 En myöhästy koskaan, oon aina ajantasalla. Mielummin oon tapaamisessa liian aikaisin kuin liian myöhässä. En myöskään pidä kroonisista myöhästelijöistä, muuttaisivat tapansa, se on epäkohteliasta.05 Vaikka ahdistun helposti, osaan myös olla positiivinen. Yritän aina keksiä kaikesta hyviä puolia ja olla optimistinen, vaikka aina se ei onnistukaan. Hymyilen ja nauran paljon, mutta joskus yritän peittää iloisuudellani todelliset tunteeni ja haudata paskan olon itsestäni pois, vaikka tiedän vain kasvattavani paskaa oloa entisestään.

06 Puhun kuulema kuin papupata ja vaihdan puheenaiheen lennossa. Omasta mielestäni oon aina ollut porukan hiljaisin ja vetäydyn omiin oloihini, jotta en olisi kenenkään tiellä. Nykypäivänä kuitenkin puhun paljon, mutta en kuitenkaan ole mikään räpätäti. Silloin tällöin saattaa tulla puheripuli.

07 Oon peppu edellä puuhun-tyyppi, ollu aina. Pakko mennä sieltä, mistä aita on matalin. Nykyisin kyllä oon oppinut kantapään kautta, ettei se aina kannata.

08 Oon aikataulunatsi. Suunnittelen melko tarkasti aikataulut ja hoidankin meidän perheessä kauppalistan suunnittelun, viikon tekemiset ja kaiken muunkin, mikä vaatii edes jonkin sortin suunnittelua. Itseänikin välillä häiritsee ja stressaa aikataulun mukana meneminen, mutta onneksi Kari on opettanut ottamaan vähän rennommin ja olemaan spontaanimpi.

09 Oon oppinut nauttimaan ruuanlaitosta ja oon alkanut katsomaan mitä suuhuni pistän. Kaloreita en laske, enkä liiku mitenkään säännöllisesti tietyistä syistä, mutta ruokavaliota pystyn aina muuttamaan terveellisemmäksi. Kasvisruuat ovat iskeneet muhun vähän aikaa sitten ja koitan opetella tekemään itse loistoruokaa, jotta ei tarvitse sortua noutoruokaan.

10 Mun pikkusisko kuoli yllättäen vuonna 2010.

11 Oon ikuinen laihduttaja. Yläasteella sairastuin syömishäiriöön, mutta 'parannuin' siitä pienellä ajatuksen muutoksella: syö. Rupesin syömään, enkä ajatellut lihomista, koska vältin sitä kaikin tavoin. Oon aina ollut kaikki ruokainen ja oon hakenut lohtua ruuasta jo pidemmän aikaan. Ruoka on hyvää ja ruokaorgasmit ovat ihania. Terveellinen ruokavalio ja liikunnan lisääminen on ikuinen ongelma mulle, mutta aion kuitenkin yrittää, mutta tuskin koskaan enää pääsen ihannepainooni.
01 Seuraatko jotain tv-sarjaa? Mitä?
L-koodi, Lost, Supernatural, Muodon vuoksi, BB, Salkkarit, Avatar, Huutokaupan metsästäjät, sisustusohjelmat (varsinkin kaikki missä on Teuvo Loman!), koirankoulutus-ohjelmat, Animal planettiakin katson säännöllisesti, dokumentit... Katon paljon telkkaria.

02 Kuinka monta tuntia päivässä vietät koneella noin keskimäärin?
Riippuu päivästä tietenkin, mut yleensä 1-12 tuntia. Joskus menee jopa koko päivä koneella istuen, joskus en edes kerkiä katsomaan koneelle päin

03 Lempimusiikkiasi, kun masentaa?
 No Turmion kätilöt, tietenkin! Aggressiot purkautuu loistavasti.

04 Mitä mieltä olet turkistarhauksesta?
En oikeastaan mitään mieltä. Onhan se kurjaa, kun eläimet ovat häkeissä, eikä niille kuuluvassa ympäristössä ja niistä tehdään hienoille leideille vaatteita. Mutta ei ne eläimet luonnossa pärjäisi, kun ovat eläneet koko elämänsä ajan häkeissä, ei ne tiedä mistään paremmasta. En kuitenkaan suosi turkiksia, mutta minkäs teet.


05 Pidätkö valkosipulin mausta?
 Kyllä, jos sitä on kohtuullisesti. En pidä jos joku haisee valkosipulille ja yrittää pussata >:(


06 Pienin eläin, jota olet koskettanut?
 No varmaan meijän Piuku-kissa, kun se oli n. 13 viikkoinen! Painoi vain vaivaiset 500 grammaa :(


07 Seuraava "suuri tavoitteesi", mihin tähtäät?
 Pyrin tällä hetkellä siihen, että uskaltaisin lähteä yksin julkisille paikoille, ilman paniikkikohtausta. Laihduttaminenkin on tällä hetkellä käynnissä ja edes muutaman kilon pudotus olisi jo mulle suuri helpotus.

08 Mitä opiskelet? Milloin valmistut?
 En opiskele tällä hetkellä. Haluaisin kuitenkin jatkaa opintoja media-alalla ja kehittyä vielä joskus medianomiksi.

09 Pelaatko mitään säännöllisesti (koneella, lautapelejä...)?
Emmä osaa pelata mitään. Tykkään kyllä pelata sanapelejä, sudokuja ja muita loogista päättelykykyä harjoittavia pelejä tai faktoihin perustuvia pelejä. Pienenä hakkasin myös tasohyppelypelejä, kuten esim. Spyroja ja Crashejä, mutta en sen takia, että pelaaminen ois ollu kivaa ajanvietettä, vaan englannin kielen oppimisen ja loogisen päättelykyvyn opettamisessa. Faktoihin perustuvat pelit ovat mielenkiintoisia ja niistä oppii uusia asioita, uskokaa tai älkää. Räiskintä-/auto-sun-muut-pelit ovat mulle hepreaa enkä näe niissä mitään mielenkiintoista.

10 Silmälasit vai piilarit?
Molemmat, mutta ennemmin piilarit. Silmälasit tekevät musta nörtin/vanhan näköisen eivätkä ne sovi mulle. Iltaisin on kyllä mukava ottaa piilarit pois, heittäytyä sohvan nurkkaan ja leputtaa silmiään.

11 Kirjeet vai sähköpostit?
Kirjeet! On ihanaa saada etanapostia ja odotan joka päivä postipaten tuloa kuin kuuta nousevaa (vaikkakin se tuokin aina vain laskuja ja mainoksia..)! Kortit ja kirjeet ovat parhainta, mitä postilaatikosta voi tulla. Lähettäkää mulle kirjeitä!

Kysymykset
01
Mikä on bravuurisi keittiössä?
02 Mikä Disney-pahis olisit?
03 Onko kuolemanjälkeistä elämää olemassa?
04 Pystyisitkö antamaan seurustelukumppanillesi anteeksi pettämistä?
05 Onko sinulla neurooseja? Millaisia?
06 Onko karppaaminen vaarallista?
07 Uskotko siihen, että avaruudessa on muuta elämää? Olemmeko yksin tässä universumissa?
08 Mistä kotityöstä pidät/et pidä?
09 Mikä on oudoin syömäsi asia?
10 Millaisena kuvailisit krapulaasi? Onko silloin kivaa?
11 Mitä maustetta/mausteita käytät eniten?

Musta tuntuu, että tää haaste on kiertänyt melkein jokaisen blogin, joten haastakaa itse itsenne! :(

4 kommenttia:

 1. Sulla on mitä valloittavin hymy! :-)

  VastaaPoista
 2. ootko vaalentanut hiukses o,o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo :) värjäsin joku aikaa sitten juurikasvun pois ja lättäsinkin vahingossa koko pään blondilla. Nykyisin taas punainen on kehissä, onneks!

   Poista

♥ puss