Naked Truth

Ilahtuisin kovasti, jos muutkin bloggaajat innostuisivat postaamaan itsestään kuvan juuri sellaisena kuin ovat meikin alla, photoshoppaamattomana. Näytettäisiin, että jokaisen blogin takana on ihan oikea ihminen pienine virheineen. 

Aika harvoin kukaan näkee mua ilman meikkiä, varsinkaan näin naturellina. Huonosti nukuttu yö näkyy silmistä ja ihokaan ei ole missään hyvässä kunnossa. Hiukset sotkussa ja kulmakarvat rehottaa. Tässä kuitenkin alaston totuus - minä ilman meikkiä tai hiusten laittoa. 

Pienet virheet ovat osa meitä kaikkia, enkä voi muuttaa sitä totuutta, että mulla on tummat silmän aluset tai pieni pömppis. Ne tekee musta itteni näköisen ja oon tyytyväinen. Luonnonkauneutta pitäisi ihailla enemmän, vaikka oma itseluottamukseni ei aina kestäkään ilman meikkiä oloa. Olisin mielelläni ilman meikkiä tai laittaisin hiusten laitoin sijaan pipon päähän, mutta mielelläni mä näytän vähän nätimmältä, kuin näyttäisin suoraan sängystä nousseelta. 

Luonnonkauneus on kaunista, mutta en voi sanoa oman kehon ehostamisenkaan olevan väärin. Jotkut haluavat implantteja, ripsien- ja hiustenpidennyksiä, värjätä hiuksia, meikata vähän rajummin. Ei siinä mitään väärää ole, ei se välttämättä muuta ihmistä sisäisesti, vaikka haluaakin korostaa tiettyjä piirteitä itsessään. 

Olen itse aika kriittinen omasta ulkonäöstäni, mutta tänne blogiinkin eksyneet kuvat eivät koe usein suurempia kuvanmuokkauksia. En esim. koskaan poista pieniä virheitä kasvoista, kuten finnejä tai luomia. Olkoon siinä, missä kuuluvatkin olla. Ei se ole niin vaarallista.

Ottakaa haaste vastaan ja olkaa kauniita!


6 kommenttia:

 1. Mitä sä höpötät, sähän oot upee meikittä :O Musta oot tolleen melkeinpä nätimpi ku meikattuna. Wooow.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;__; kiitos! vaikka erimieltä itse olenkin :3

   Poista
 2. Oot kyllä tosi nätskä tollein fressinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos :3 Musta kaikki ihmiset on söpöjä heti herätessään ja aamu-unisina!

   Poista
 3. Vähänkö oot nätti ilman meikkiä! :))

  VastaaPoista

♥ puss