Turku

Yllätysvisiitti Turun puolelle tuli taas tehtyä. Kavereilta tuli tuparikutsua muutaman päivän varoitusajalla ja tottakai mä olin jo menossa pää kolmantena jalkana! Kerrankin mä sain vaan nauttia maisemista ja ihmetellä parin tunnin ajan, kun Kari tarttui ruoriin ja kurvas meidät motaria pitkin Turun hoodeille. 


Juhlat olivat mainiot, kavereiden uudessa kämpässä oli tilaa olla ja hengittää ja seura oli mitä parhain. Tarjolla oli salaattia, muffinsseja ja pikkusuolaisia vaikka muille jakaa, kyllä kelpas olla. Mä pääsinkin makutuomariksi heti kun ovesta astuin sisään, oltiin Karin kanssa ensimmäiset vieraat, vaikka oltiin yli tunnin 'myöhässä' kekkereistä. Viina virtasi koko illan ajan ja baariin lähdettiin tilataksilla koko konkkaronkka. Piti vain pari ottaa ja lähteä kotiin nukkumaan, jotta ehtii isänpäivä-kakulle, mutta perhana, pilkkuun asti oltiin, jonka jälkeen kebabille ja taksilla kotiin. Draamaltakaan ei vältytty, mutta onneksi kaikki on kivasti ja elämä kukoistaa jälleen.


Illan seurapiirikuningas oli herra Lufsen, iso kolli, joka vei kaikkien huomion, tai ainakin mun. Yli kymmenen kiloinen karvapallo, joka rakastaa huomiota ja osaa oikein poseerata kameralle! Lufsen oli koko illan ajan kunnon linssilude, yhdestä kissasta on enemmän kuvia kuin koko juhlaporukasta yhteensä.. 

Sielläkin se kissa kurkkii taustalla, haha, ihana! Ensi viikolla taas Turkuun pikkuveljen synttäreitä viettämään ja varmaan muutamaa kaveria morottaa. Meille tulikin palautetta, ettei me olla pidetty vielä tupareita. No ei ollakaan, hihi! Puolisen vuotta ollaan täällä Helsingissä asusteltu ja nyt vasta on hyvä aika pitää tupaantulijaiset. Ensi kuussa sitten.

4 kommenttia:

 1. söpöin pari koko netin ihmeellisessä maailmassa :3!

  ihanat hiukset btw ;_;♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui apua ;__; mitäs tähän nyt vastais, enpä oo ikinä kuullut noin ihanaa kommenttia :3♥ kiitos puss ♥

   Poista

♥ puss