Home sweet hole - tuparit


No juu, tuparit oli ja meni, kiitokset kaikille! Stressin täytteinen viikonloppu sai onneksi arvoisensa lopetuksen, kun Karin tekemä booli sai ihmisten ilmeet onnelliseksi ja humala nousi päähän salakavalasti. Viina ei loppunut kesken, joten baariin oli turha lähteä. Juustonaksuja löytyi sukanpohjista ja keittiön lattia on edelleen tahmea, kiitos rähmäkäpälä-Jonsun, joka päätti vähän jakaa minttuviinaansa lattian kanssa.

Seura oli mitä parhain ja oli kivaa, kun viimeinkin sain Turku-ystäväni tänne! Valotikkujen kanssa leikkiminen ja Party Alias-hippa oli ihan mahtavaa, ja edes migreeni ei haitannut omaa menoani. Nukkumaan päästiin yhdeksän aikoihin aamulla ja selkä huutaa edelleen hoosiannaa kovalla lattialla nukkumisesta. Oli kivvoo!
En tiedä tämän kuvan tarkoitusta. Selvästi oli jotain meneillään.

 Tältä näyttää väsyhumalainen Jonna.Kuvasarja kertoo olennaisen mun ja Aman päähänpistoista. Siin mä vaan kieli pitkänä, slurps.Meitä lahjottiin myös tuparilahjoilla! En odottanut mitään lahjuksia, mutta en pistä pahakseni ollenkaan näistä - aivan ihania! LP-taulu, Iittalan upeat viinilasit ja namia, sumopainija-rahasäilö, shottilaseja (joku taitaa tietää, että keräilen näitä haha) ja.. Muksu-puuroa?! Toivottavasti tämä ei ole mikään vihjaus perheenlisäyksestä. Kolme kissavauvaa riittää mulle!


Sunnuntaina ihmiset hiipivät hiljaa krapuloissaan kotiin ja minä jäin nauttimaan rauhasta ja kaaoksesta. Läskeiltiin Hesepullalla, katsottiin Avataria ja pääsin lukemaan lehtiä! Olin ihan onnesta soikeena, kun kaveri jätti nämä tänne (vahingossa tai tahallaan, tiedä häntä) ja pääsin pitkästä aikaa lukemaan tyttöjen-lehteä. En ikinä itse kehtaa ostaa lehtiä, vaikka ehkä pitäisi.

Nyt kun vuosisadan bileet ovat juhlittu niin voidaankin odottaa tällä viikolla tulevaa maailmanloppua iloisin mielin. Jospa sitä vähän joisi glögiä sen kunniaksi.


5 kommenttia:

  1. Voi kun näyttää kivalta, ihanat ystäväjembalot :33 Katoin ekasta kuvasta että oh my god miten iso venytys tolla pojalla on, mut sit tajusin et se oli valotikku :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha äkkii mäki katoin että kuinka iso reikä Ronilla olikaan, mutta valotikkuhan se vain XD Oho kuulostipa pervolta..

      Poista

♥ puss