Kohta pilvien päältä voin muistaa tämän maan

Itsenäisyyspäivä ja kaupat kiinni. Ei mitään tekemistä. Onneksi olin fiksu ja kävin eilen jo kaupassa hakemassa kissoille sapuskaa etteivät mirrit kuole näläkään. Meinasin tänään kuvata paljon ja leikkiä muutenkin kameran kanssa vähän enemmän. Välillä valokuvaaminen saattaa jäädä vähemmälle, varsinkin nyt talvella kun tuota luonnonvaloa ei ole tarpeeksi.  Onneksi on tuo uusi lisäsalama, kelpaa kuvata vähän pimeämmässäkin nurkassa. Sain myös eilen pitkästä aikaa värjättyä hiukset, nyt ne hohtaa kauniin punaisina, ainakin hetken aikaa.

Oon kuitenkin ihan iloisilla mielillä, vaikka tuleva viikonloppu ei olekaan tehty muusta kuin kotona istumisesta ja teeveden keittämisestä. Ensi viikolla kuitenkin tuun näkemään mun kaikki rakkaimmat kaverit kun ne rantautuu (viimeinkin!) tänne Helsinkiin meidän tupareihin. Ei tässä kestänyt kuin puolisen vuotta, ennen kuin uskalsin kutsua ystäväni kylään. Olen onneissani, tulee olemaam mahtavat tuparit!

Loppukevennykseksi vielä pari kuvaa Polskan ensimmäisestä talvesta! Polska tykkää syödä lunta eikä -12 asteen pakkaneenkaan tunnu haittaavan pientä karvapalloa :34 kommenttia:

♥ puss