Materialismionnea


Matkattiin jouluaatoksi Turkuun mun perheen luokse ja vietettiinkin joulua perinteisin tavoin syöden jouluruokaa, röhnötellen, lahjoja rapistellen ja sukulaisten kanssa kahvitellen. Käytiin myös hautasmaalla viemässä mun kummien ja siskon haudalle kynttilät. Pappan haudalla ei ehditty käymään, koska kotiin oli kauhea kiire ruokkimaan kissat. Ensi kerralla sitten.

Jouluaatto meni kyllä ihan hyvin ja nyt mahat on täynnä jouluruokia ja ähkypalloksi ollaan tultu jo hyvää vauhtia. Lahjoja en osannut odottaa, kun en toivonut mitään erityistä. Ainoastaan Stockmannin 150-juhlamuumimukia, jota en sitten saanutkaan, buu :--( Onneksi pukki toi paljon kaikkea kivaa ja hyödyllistä, oon ollut vissiin kilttinä!


En toivonut mitään, mutta kaikkea kivaa ja hyödyllistä tuli saatua! Keittiövälineitä (kaksi uutta kattilaa ja nuolija! jes), ihanan lämmin viltti (jota salaa toivoin, joku on tainnut lukea mun ajatuksia?), käsirasvaa ja saippuaa, kynttilöitä, Iittalan keltainen kivituikku (), Sosuli-muki, kiroileva siili-käsipyyhe, suklaata ja kuvasta puuttuva imuri ! Se oli ehkä paras lahja, koska meidän vanha imurinkäppänä on vähän rikki ja uusi nuunuu tuli tarpeeseen. Nyt kissanhiekat ja leivänmuruset saavat kyytiä! Kuvassa oleva kisu-pehmolelu ei ole varsinainen lahja, vaan ihan oma ostos muutaman vuoden takaiselta Helsingin shoppausreissulta, joka on sattunut jäämään Turkuun muuton yhteydessä. Purr.
Kävin myös piipahtamassa viime viikolla ensi kertaa Tigerissä, ja löysin sieltä lämpöisät tumput, tarroja ja viiksi-muistilappuja. Saatiin nuo mango-tupakat kaverilta tuparilahjaksi Hollannista ja voi että oli hyviä! Harmi vaan, että ne maistui vähän turhan nopeasti :-(Siskon haudalla oli käynyt paljon ihmisiä muistamassa iloista pimpulaa. Kynttilät loistivat niin kauniisti ja oli haudan viereen laitettu myös Jattalle oma kynttelikkö näin joulun kunniaksi. Vieressä Kari ja Jerry tutkii pukin tuomia lahjoja innoissaan.


Karin isä on kyllä ihan paras! Sain polaroid-kameran siltä lahjaksi! En ole vielä päässyt testailemaan tuota, koska siitä on ilmeisesti paristot loppu. Oon ettinyt kirppareilta polaroid-kameraa jo vuosia, mutta en ole sellaista vielä löytänyt mistään, onneksi Karin isä lahjoitti tuon mulle ihan ilmaiseksi, vaikka olisin voinut tuosta jotain maksaakin. 

Ihanaa joulua kaikille vielä näin jälkikäteen, toivottavasti kaikkien joulunpyhät menivät rauhallisissa merkeissä! :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ puss