HAPPY

Tänään tuli soitto Töölöstä ja mulla on varattu leikkausaika
 11 päivän päähän, joten pääsen 22.1 tiistaina leikkauspöydälle! 
Apua! 

Tirautin pari kyyneltäkin soiton aikana, en osannut odottaa vielä tätä leikkausta. Tuli sen verran puun takaa, että aika on jo noin nopeasti: lopetin tupakanpolton seinään ja lävistyksetkin otin kaikki pois. Nyt vaan jännittämään leikkausta ja odottamaan sairaslomaa :-) 


Mutta asiasta kissoihin:Miksi kissat tekevät näin?

Meidän Piuku reagoi aina samalla tavalla kuin videossa, käkättää ja maukuu, kun joku aivastaa/yskäisee. Luulin sen aluksi olevan sattumaa, mutta ei vissiin! Tekeekö jonkun muun kissa samalla tavalla?

14 kommenttia:

 1. Jeee, oon onnelline sun pualest ku pääset leikkauksee pia :)
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii kiitos! Mäkin oon todella onnellinen :----)

   Poista
 2. minu kissa tekkee tommosta "säksätystä" ko heittää tikkaa :D tai jos sille huutaa, että "ei" :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmmitää :D heittää tikkaa! Haha suloista :3

   Poista
 3. Yay, onnea leikkaukseen jo nyt! Ihanaa että pääset sinne! :3

  VastaaPoista
 4. oho :O ei meiän kissat oo koskaa tehneet nuin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vissiin kaikki teekään :( Ja meijänki kissoista vain yks reagoi tuolleen.

   Poista
 5. Värjäätkö millä värillä hiukses ja laitatko juuren miten ku oon himoinnu noin kirkkaan punasta tukkaa mutta ku sen juuren joutuu aina laitattaa kampaajalla vaalennusaineen kera ku se juurikasvu on sellane maantie harmaa... Oliks ulla miten vaalee pohja tos tukas ku toi on noin tasane? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyihyi kuka menee kampaajalle tuhlaa rahojaan :O Värjään ihan kaupan väreillä juurikasvun ja siihen päälle crazycoloria. Mun oma väri on myös maantieharmaa, mut nykyisen punaisen alla on lähes valkoinen pohja. Kannattaa olla kärsivällinen sen blondaamisen kanssa :)

   Poista
  2. Noo käyn sen takii ki mun kummi on k ja kerta maksaa aina jonkun 20€ teki mitä hyvänsä, se onki tehny mulle aikoinaan 300 euron vaalennukset ja värjäkset tähän pitkään tukkaan tyyliin 20€ ni ei viitti motkottaa kauheesti mut silti haluisin ihan kirkkaan mut en tiiä kestääkö luonnonkihara tukka sitä ihan vitivalkost:o

   Poista
 6. onnee leikkaukseen :-)

  VastaaPoista
 7. Meidän toinen kissa tekee alkaa myös maukumaan ja valittamaan jos joku yskii/aivastaa, sama myös jos joku tyhjentää tiskikonetta :--D Onnea ja voimia leikkaukseen! :-)

  VastaaPoista

♥ puss