Raketit paukkuu ja juomapelit maittavat.

Hui, teitä on jo 195 ihanaa lukijaa ! Haluatteko 200. lukijan jälkeen jonkun superhyper-toivepostauksen? Toiveita saa pistää tulemaan ja otan kaikki huomioon. Pus, ootte ihania


Uusivuosi vierähti Turussa ja nautin parhaiden ihmisten seurasta aamutunneille asti! Kuten aina.. Alkoholia oli riittämiin ja perunasalaatti nakkien kera maistui itse kullekin. Tinaakin valettiin ja analysoitiin tinakasoja vielä seuraavana aamuna. Me Karin kanssa saatiin muumipeikko-tina, ei paha? Myös juomapelit maittoivat ja oli kyllä riemukas ilta. Kari osti porukan ainoan rakettipaukun, joka piti päästä paukauttamaan ilmaan juuri kun satoi vettä. Hyi, oli märkää ja liukasta. Rakettikin oli aika turha ostos, onneksi tähtisädetikut ei maksa paljoa ja niistä riittää iloa kaikille :-)

Illan kuvasaldo oli melko pieni suuren humalan takia, mutta onneksi ei tarvitse hetkeen taas alkoholia maistella (no ehkä vähäsen, joka ilta maistu lämmin minttukaakao. Oli ihanaa nähdä lemppari ihmisiä ja nauraa vatsalihakset kipeiksi. Seuraavana päivänä vietettiin yhdessä aikaa odotellen pizzoja ja kebabeja yli kaksi tuntia, jonka jälkeen päästiin matkaamaan takaisin kotiin rauhoittumaan. 
Alkuillan kärsimystä, Gangnam stylen tahdissa tanssia, pepsodent-hymyjä, uudenvuodenpusuja Karin kanssa, paljon rapsutuksia kissalle ja seuraavan päivän nälkäisiä intiaaneja. 

Joka uusivuosi oon luvannut itselleni jotain yhtä tyhjän kanssa. Joka ikinen vuosi. Aina nämä perus en lintsaa/laihdutan/oon parempi ihminen-lupaukset. Ei niitä kuitenkaan kukaan pidä, ne unohtuu ajan myötä. Itse oon kuitenkin sitä mieltä, että vuoden vaihtuminen voi olla alku puhtaalta pöydältä, ja tosiaan toivonkin, että se olisi. Pitää asettaa tavoitteet alkuun tarpeeksi matalalle, että niissä onnistuu, joka motivoi jatkamaan.


Onko teillä uudenvuoden-lupauksia? Tipaton tammikuu vai Herkuton helmikuu? Mitä mieltä yleisesti olette lupauksista, jotka eivät kuitenkaan pidä? Lupaukset ja tavoitteet ovat musta oiva lisä arkeen ja niistä jaksaa motivoitua, jos asennoituu oikein. Pienet palkinnot piristävät ja auttavat jatkamaan pitkällekin. Palkitsin lukiossa itseäni mm. karkkipussilla, jos onnistuin tavoitteessani saada kokeesta hyvä numero.

No, mutta lupauksista johonkin aivan muihin asioihin, nimittäin vuoden 2013 tapahtumiin! 
 Odotan innolla uutta vuotta, jotta saisin aloittaa kaiken alusta. Tänä vuonna tulee tapahtumaan paljon, ja toivottavasti asiat menevät parhain päin.

Rintaleikkaus tehdään tässä kahden kuukauden sisään, jota olen odottanut niin monta vuotta kuin muistan. Paniikki on kyllä suuri ja vähän jännittääkin, mutta enemmän olen vain innoissani. Ehkäpä ensi kesänä voisin käyttää ensimmäistä kertaa bikinejä yli kymmeneen vuoteen?

Tatuoinnin ottaminen on ollut mulla listalla jo jonkin aikaa, edellisestä kun on melkein kolme vuotta, hyi että. Olen inspiroitunut tutkimaan netissä tatuointi-kuvia ja oon selaillut eri tatskamestoja ja vertaillut vähän tatuoijien tyylejä mun leimaan sopivaksi. Tatuointimessut ois kyl aika kova paikka käydä!

Tuska-festivaalit on pakko kokea Asking Alexandrian parissa, viimeinkin menetän Tuska-neitsyyden! Harmittaa, etten viime kesänä mennyt tuskailemaan, vaikka OML, Suicide Silence ja Ministry olivat siellä, aargh, miten voin olla näin jälkiviisas? Kuka muu on messissä ensi kesän festareihin?

Muut festarit, kuten Provinssi ja kymmenes Ruisrock-vuosi on myös odotettuja tapahtumia kesällä!

Millaisia odotuksia teillä on vuodelta 2013? Odotatteko maailmanloppua vai parasta vuotta ikinä? Onko teillä jotain tavoitteita elämässänne, jotka haluatte saavuttaa? 

14 kommenttia:

 1. Kadun loppuelämäni sitä etten menny kattomaan Suicide Silencee viime kesänä tuskaan .___.

  Vaikka kyllä pojat varmast tulee vielä suomeen ja löytää loistavan laulajan, mutta Mitch vaan yksinkertasesti oli paras ;___; ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki kadun viime Tuskan menetystä juurikin tuon takia :c surullista

   Poista
 2. Saanko tiedustella, että miksi sun rinta leikataan D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. _rinnat_ :--) oon tästä kirjoittanu postauksen:

   http://foreverxdiamonds.blogspot.fi/2012/06/plastiikkakirurgia.html

   Poista
 3. mäkin haluisin tuska festarille koska asking alexandria♥ mut en voi koska meen jo rock the beach festareille ;;C

  VastaaPoista
 4. Mä lähen kaverin kanssa nyt tammikuussa kattomaan Asking Alexandriaa Ruotsiin. :3 En malta odottaa!

  VastaaPoista
 5. asking alexandria on täällä kans ihan must see -listalla! <3

  VastaaPoista
 6. ihana blogi! ♥ sait lukijan :)
  etkös sä seurustele Karin kans vai erehdynkö henkilöstä? :D
  Jos en erehdy ni sano sille terkkui Jennilt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tuntuu, että kaikki tuntee Karin :-D Maailma on pieni :3

   Poista

♥ puss