Tiistai & keskiviikko

Tämä postaus sisältää arkipäiväistä sontaa ja puhelimella otettuja kuvia, joten skippaa suosiolla, jos ei kiinnosta :-)

Tiistai-aamuna noustiin Karin kanssa ennen kuutta (oi kyllä!) ja aloitettiin pirteinä uusi päivä! Saatiin paljon aikaiseksi (okei, liioittelin), kuten esimerkiksi sain viimeksi hinattua itseni terveysasemalle uusimaan reseptiä. Riemu repes aamuntunneilla, kun bussillinen vanhuksia kiikutettiin samaan tilaan meidän kanssa jonottamaan ja oli kiinnostavaa tietää mummojen ulosteiden koostumus heti aamusta.. Ei sitä asiaa olisi tarvinnut toki jakaa meille, olisit pitänyt omana tietonasi.

On kyllä outoa herätä niin aikaisin aamulla, varsinkin ennen kuutta, kun on vielä pimeääkin. Kauheassa inspiraation vallassa puunasin keittiön puhtaaksi lattiasta kattoon ja kuuntelin samalla Suomipopin Aamulypsyä. Päivät alkavat paremmin, kun herää tarpeeksi ajoissa ja ehtii jopa tekemään jotain, kun esimerkiksi nousisi sängystä ylös klo13. Tästä tulee tapa, toivottavasti. 

 Kaverien uudet kissat Rocky ja Tonton! Ovat niin somia ;__;

 [1] Miks mä kuvasin jotain typerää puuta? [2] Tai suoristusrautaa?! [3] Nojaa, vesitornit on kyl aika kiinnostavia. [4] Kuten myös Mäkkäri.

 [1] Käytiin heittämässä kaveri kouluun, takapenkillä oli tylsää, niimpä meitsi leikki kännykällä. [2] Kotiin päästyämme leikin vähän lisää ja kuvittelin olevani katu-uskottava. Ei onnistunut, Paavo Pesusieni pilas taas kaiken! [3] Polskakin sai suurta nautintoa, kun nostin sen ikkunalaudalle katsomaan lumihiutaleita. Noh, hullulla halvat huvit, idiootilla ilmaiset. [4] Ihana Suomen talvi.

 [1] Näin pitkästä aikaa aamunkoiton ja päivänvaloa. Ihanaa vaan maata sohvalla ja katsoa, kun ulkona on valoisaa. [2] Meidän uuni meni rikki. HAHA sain hyvät naurut, vaikka Kari polttikin itsensä, kun luukun kansi putos sen päälle :-( Voi raukkaa. Ja kaiken kukkuraks Karin pizza jäi uuniin jumiin.. haha. [3] Käytiin eilen ekaa kertaa Helsinki-Vantaa Starbucksissa! Oli muuten hyviä frappuccinoja :3 [4] Läskeiltiin myös Mäkissä pitkästä aikaa, voi meitä. Hävettää.


Näillä mennää. Tänään koettiin myös jännittäviä hetkiä, kun lainattiin Karin isän pakettiauto kavereiden muuttoa varten. Kuvitelkaa tilanne, jossa olette itse tottuneet ajamaan manuaali-vaihteista pikku-autoa ja sun laitetaan automaatti-vaihteisen pakettiauton rattiin. Kyl vähän pelotti, vaikka en itse ajanutkaan. Hurjia nää päivät on ollut, näkee maailman ihan eri valossa, kun näkee päivänvaloakin joskus!

Mutta mites teillä?
 Onko jollain muullakin ollut ongelmia unirytmin kanssa tai päivänvalon vähäisestä saannista?

4 kommenttia:

 1. Unirytmi perseestä since viime syksy ja ennen jo \o Heräsin tänäänkin klo 15... Hupsista, vaikka kävin iltaysiltä nukkumaan. Grääh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukkuminen on kivaa. Siitä ei voi väittää mitään muuta. Itselläkin unirytmi on jatkuvasti sekaisin ja herään usein klo16 jälkeen.. Ääh.

   Poista
 2. tuli hassu tunne, ihan kun oisit mulle kirjoittanu tän postauksen! :D itselläni on myös unirytmi aivan sekaisin, pitäisi saada korjattua. Nukun nykyään kahteen-kolmeen asti iltapäivällä.. Ehkä tästä saan inspistä nousta aiemmin! c: tosiaan parantaisi myös mielialaa, jos sais unirytmin kuntoon. nii ja kivoja kuvia ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ees testaa! Ja hii kiitos :3

   Poista

♥ puss