Karvakasa saa kyytiä


Käytiin eilen ystävänpäivä-lounastamassa Karin kanssa Sellossa, samaan aikaan, kun joku hullu riehui lähellä aseen kanssa. Autuaan tietämättöminä tästä pelottavasta uutisesta söimme kuitenkin Chikosissa maittavat burgerit, koska lähden huomenna Turkuun viettämään aikaa perheen ja ystävien kanssa. Meidän taloudessa ei oikein osata arvostaa ystävänpäivän ihanuutta tai sen turhamaisuutta. Vaikka en saakaan Karilta sydämen muotoista suklaapakettia, Tiimarista hankittua täytettyä nallea, joka pitelee sydäntä (johon on kirjailtu joku kliseinen teksti) tai kukkalähetys ei saavu oveni taakse ruusupuskan kanssa, osaan arvostaa Karin söpöjä ja pieniä hellyydenosoituksia. Pusut ja halit pelastavat surkeimmankin päivän :3


Joka tapauksessa, Sellossa kun oltiin, niin tuli vähän shoppailtua (pitkästä aikaa, jee!) kaikkea hyödyllistä.
Hiusväriä, piilarinestettä, hiusten leikkuukone (Karille), suklaata (Milka ;__;), söpö pikku hajuvesi, ohennussakset, uusi kajaali ja nomnom-tupakkia! Näyttää vähän siltä, että hiukset saa kyytiä, vähän juurikasvua piiloon ja etukarvat kuriin!
Joo, hiukset saa kyytiä noilla saksilla. Tässä hiusväri päässä datailen ja kohta alan sohimaan noilla vähän karvoja pois. Saas nähdä mitä siitäkin tulee, en ees muista milloin viimeksi mun hiukset ois koskettanut saksia.. Oh well, jos Karikin uskalsi leikata hiuksensa pois, niin en mä siinä mitään menetä jos vähän hutasen liikaa noilla tukkaa pois. Onneksi hiukset ovat uusiutuva luonnonvara.


Tänä onnenpäivänä aamukin alkoi mukavasti, saatiin viimeinkin kauan odotettu jääkaappi! Vanha jääkaappimme oli 70-luvulta kotoisin, kunnon kivikautinen kapistus, jossa oli niin pieni pakastinlokero, johon ei mahtunut edes yhtä pakastepizzaa (aatelkaa hei!). Kävinkin heti ostamassa uuden (ja tilavan ) pakastimen täyteen sapuskaa pahanpäivän varalle. Olen onnellinen, joten jatkan The Big Bang Theory-maratoonia. Nampuss.


1 kommentti:

  1. Hiusten leikkuu on kamalaa D: Vaikka kuiinka tietäis mihin asti ja miten leikkaa nii aina tulee liian lyhyet ja kestää ikuisuus kasvattaa niitä :<

    VastaaPoista

♥ puss