Winterland

Canon 50mm f/1.8Sigma 70-300mm f/4-5.6 Jaksoin tänään tosiaan testailla noita käyttämättömiä objektiiveja vielä kun oli vähän enemmän valoista. Kotoota en ehtinyt poistumaan ennen pimeää, joten kuvat ovat otettu parvekkeelta kauniin lumisateen aikana. Pitäisi useammin ulkoiluttaa tuota Sigmaa, vaikka en olekaan tottunut sen käyttöön. Seuraavalla Turun reissulla pitääkin ottaa käyttöön nää objektiivit, kun menen kaveria kuvailemaan. 

Muuten mun päivä onkin koostunut lähinnä koneella istumisesta ja musiikkia kuuntelemalla. Pari tikkariakin oon syönyt ja muistinkin vasta vähän aikaa sitten, että hetkonen, pitäiskö syödä ruokaakin? Täysjyvä spagettia ja ketsuppia, herkkuruokaa.

Vaikka koko päivä onkin keskittynyt koneella olemiseen, sain aikaiseksi lähteä apteekkiin ostamaan haavavoidetta leikkauksen jälkeisiin arpiin. Piti jo viime viikolla ostaa sitä, mutta unohtui kokonaan. Järkytyin kuitenkin tästä, kun kassalle kiikutin 6 grammaa painavan tuubin: 25€! Voi härregyyd. Toivottavasti se voide on sen arvoista eikä arvista olis jälkeäkään tulevaisuudessa.

Oon muuten aika iloinen kesän festareiden artistikiinnityksistä. Pitkästä aikaa meen Ruissiin kuunteleman joitain bändejä enkä vaan hengaamaan ja ryyppäämään. Viimeksi taisi olla vuosi 2011 kun Ruississa oli BMTH (ja PMMP) ainoana bändinä mitä oikeesti menin katsomaan.


Nauttikaa lumisesta maisemasta ja muistakaa laittaa villasukat jalkaan murut, puss

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ puss