Sisustustarroja!


Oon ollut viime aikoina vähän laiskanpuoleinen sisustuksen suhteen, varsinkin kun valkoiset seinät masentaa (kauheeta sairaalameininkiä!), eikä maalaus- tai tapetointihommiin oo varaa, joten tutkin netin syövereistä sisustustarroja, joilla saa kivasti ja nopeasti eloa tylsäänkin sisustukseen!

Aluksi haaveilin Sweet Dreams-tarrasta, sillä meidän makuuhuoneen seinät huutaa valkoisuutta ja tyhjyyttä. Pieni lisäys sängyn yläpuolelle ei ole haitaksi (varsinkaan, kun en halua siihen mitään taulua), mutta löysin myös muita kivoja sisustustarroja, jotka voisin kotiuttaa omaan asuntomme tylsiin kohtiin. Oon yrittänyt toteuttaa siistiä sisustusta valokuvilla ja tauluilla, mutta tila alkaa loppua (etenkin olohuoneesta), ettei ihan jokaiseen tyhjään kohtaan viitsi tunkea taulua roikkumaan. Nämä tarrat ovatkin siitäa hieno keksintö, että ne on helppo pistää paikalleen ja poistaa tarvittaessa.Ihmeesti huoneen ilme muuttuu, kun laittaa mielenkiintoisen tarran seinälle, oli se sitten yksinkertainen taikka yksityiskohtaisempi kuva. Netistä löytää tarroja joka lähtöön, mutta itse löysin täältä ihan törkeen siistejä kuvia, harmi vaan, että hinnat ovat aika suolaiset. Itse tykästyin simppeleihin tarroihin, jotka herättävät kuitenkin mielenkiinnon ja vievät huomion pois esim. pistorasioista tai muusta silmään pistävästä kohdasta. 

Millaisen sisustustarran sinä huolisit seinällesi? 

7 kommenttia:

 1. Sisustus ei oikeastaan voi siirtää aina ku haluaa. Kerran kun sen siihen on läntänny niin siinä se pysyy ja jos alkaa siirtää niin menee kyl tosi helposti ryppyy vaikka olisikin tarvittavat välineet tarran laittamiseen seinälle :-(

  Meil kato tehää koulussa sivuaineena sisustustarroja ja ollaan pläntätty niitä joka paikkaan meidän linjalla ja kaikkiin elementteihin ja seiniin mitä ollaan tehty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa höh! Luin kyl jostain, että ne on helppo irrottaa ja siten myös siirtää, mutta ehkä niissäkin on sit jotain eroja :>

   Poista
 2. Jos sen kato irrottaa nii se repeytyy ja venyy :'D

  VastaaPoista
 3. Oi, mä lämpesin noista kuvista erityisesti tolle kauriille :33 ihana. Myös toi puhalluskukka on älyttömän nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin tykkään älyttömästi tosta kauriista :3 Sopis meijän makkariin kuin nakutettu!

   Poista

♥ puss