Keikkajännitystä ja suursiivousta


Tän päivän liikunta-annoksen sain hurjasta ja aggressiivisesta siivouksesta, kun sain hetkeksi aikaa Karin pois jaloista. Imuri ja moppi heilui minkä kerkisi, samoin pölyhuiska ja rätti. Hiki virtasi ja nyt voi hyvällä omallatunnolla syödä Lidlin salami-pizzaa. Koko kämppä kiiltää ja kissanhiekkaa ei löydy sukkien pohjista, kuten yleensä. Ahaa-lamppukin syttyi mun päälle pariin otteeseen, kun rupesin miettimään uusia sisustuselementtejä tähän kotikoloon. Uusia hyllyjä, peilejä, kaappeja, tauluja, mattoja.. Voi Ikea, kuinka sinua kaipaankaan.


Puhelimella räpsäsin muutamat kuvat tästä murjusta, missä asustellaan. Oon häpeäksi koko Suomen kansalle, kun sisustan viina-pulloilla kotiani :'D Mutta oikeesti, kuka voi vastustaa maatuska-viinapulloja? Onneks tungin suurimman osan viinapulloista kaapin perukoille, minne ne kuuluukin, loppupeleissä ne kerää vaan pölyä ja suurta vitutusta viimeisineen pisaroineen.

Tajusin myös, että BMTH:n keikkaan ei oo enää kauan aikaa. Apua! Keikkaseurasta ei oo tietoakaan ja ahdistun päivä päivältä, kun tajuan, että joudun menemään yksin kaikkien emojen syötäväksi pahamaineiseen Circukseen, jossa on yhtä nihkeää kuin Amazonin sademetsissä. Keikkoja rakastavana ihmisenä, tää on ensimmäinen keikka liki kahteen vuoteen ja vähän jännittää paluu moshpitteihin ja baaritiskille. Tulkaa vetäsee hihasta jos näätte tän alle 160cm punatukkaisen kääpiön!


6 kommenttia:

 1. Oi että rakastan blogiasi :3
  Ootko ajatellu mennä jonottaan tonne keikalle? Ja jos oot, niin miten ajoissa? Ihan näin kysyn ku on mulle eka keikka Helsingissä.. Olen peloissani :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin jonotan, mutta kyllä mä varmaan kaupungilla hengailen ennen keikkaa :) Eikä Helsingissä keikkailu oo pelottavaa, pikemminkin mieltä avartavaa! Turhaan pelkäät, musta saa hakea turvaa ;>

   Poista
 2. Varmasti tuun vetäseen, mullakin se keikka näyttää tällä hetkellä armottoman yksinäiseltä. Moi vaan. :D

  VastaaPoista

♥ puss