Top 5 blogit!

Huh viimeinkin sain tän ulos! Tää on roikkunut jo liian kauan luonnoksissa ihan turhan panttina, joten syöksen sen nyt ilmoille. Valitsin nämä blogit omien mielenkiinnon kohteideni mukaan, sisällöstä visuaaliseen toteutukseen (ulkoasu, kuvien koko/laatu, värit, selkeys jne.). Näissä viidessä yhdistyvät rokkimeininki, kehonmuokkaus, erilaiset tyylit ja ennen kaikkea suuret ajatukset :)

 Kuvia klikkaamalla pääsette blogeihin! Tsekatkaa myös lopussa olevat linkit! :)

http://brain-chain.blogspot.fi/ 
"Pinkkipään sattumanvaraisia jorinoita muovivaatteiden ja korkeiden kenkien keskeltä."


http://www.se-x-factory.blogspot.fi/

"Blogi on perus unelmia ja haaveilu hömpötystä täynnä. Pienenä lisänä elämän kohokohtia ja pari sanaa peruspäivistä kuvien kera. Jos saisin päättää, pistäisin blogini kategoriaan 'elämäänsä tympääntyny haaveilia (joka ei kuitenkaan saa mitään aikaiseksi muuttaakseen asioita). "http://shutterxspeed.blogspot.fi/
"Rock n rollia ja metallia rakastava, valokuvauksen opiskelija sekä tatuointi- ja lävistyshörhö. Tunnetaan myös "hiuskameleonttina". Ulkonäköperfektionisti sekä materialismiaddikti kirjottelee omasta elämästään joka etsii blogilleen vielä kunnollista tyylisuuntaa. Tervetuloa lukemaan jos kiinnostuit edes hieman!"

 
http://disengagefromreality.blogspot.fi/
"Parturikampaajaopiskelija keskisuomesta, joka kirjoittaa lifestyle-blogia, eli vähän mitä sattuu. Sydäntä lähellä ovat kissat, kehonmuokkaus, musiikki & blogit."http://vanityclouds.blogspot.fi/
"Kirjoittajana toimii rokkimimmi, jonka pään on vallannut lävistykset, tatskat, seeprakuosi ja auttamaton turhamaisuus. Ei osaa valita Barbien ja zombien väliltä, mutta shoppailee paljon ja tulee onnelliseksi ostoksistaan. Kyseessä siis ulkonäköpainotteinen ja materialistinen blogi höpöjutuilla sekä ajoittaisilla pohdinnoilla höystettynä."


Erityismaininnat

8 kommenttia:

 1. kukaa ei ikin oo maininnu mun blogia tälläses! kiitos tästä suuresta kunniasta ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii kerta se on ensimmäinenkin :) ♥

   Poista
 2. EIKÄ, MUT MAINITTIIN! ASHJKSLKJHSUJKSLKSHUSK, KIITOS! ;__________;

  Olen imarreltu ihmisolento
  ;______;

  VastaaPoista
 3. Apua! Kiitos hurjasti maininnasta! :'3♥

  VastaaPoista
 4. kiva blogi c:
  http://heartlessdickhead.blogspot.fi/

  VastaaPoista

♥ puss