Vektorointia

Käytin perjantai-illan hyödyksi opettelemalla lisää vektorointia, kyllä tää pikku hiljaa alkaa sujumaan! Onneks netistä löytyy paljon tutoriaaleja, joista ottaa mallia ja harjoittaa taitojaan. Mulla menee herkästi hermot näiden kanssa, mutta ajanmyötä ehkä opin kunnolla. Rupeen herkästi raivoamaan sille iänikuiselle pen toolille, onko monella muullakin sama ongelma? 

Koulussa ollessani harjoiteltiin ahkerasti monta tuntia viikosta Adobe Illustratorin kanssa perusteita ja mulla paloi käämi jo silloin (kaikki piti opetella itse, kun opettaja ei opettanut), enkä koskaan päässyt väsäilemään mitään söpöjä ötököitä tai tekemään mitään yhtään jännempää, kuin kuvioiden yhdistelyä ja pen toolilla pelleilyä :( Ehkä tää tästä vielä!


14 kommenttia:

 1. Joo, ekoilla Photoshop-tunneilla suljin koneen ja lähin syömään, kun meni niin hermo siihen pen tooliin... Illustrator-kurssilla sit osasin sen jo onneks. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha onneks tekemällä oppii! :-D Ite turhaudun liian helposti tohon pen tooliin etten tuskin koskaan tuu oppii sen käyttöä kunnolla!

   Poista
 2. Ihania nämä c: .. Meilläkään ei opettajat koulussa opeta mitään tämmössiä.. Pitää itse tehdä kaikki ja siihen menee jo hermot kun olisi tosi kiva oppiakkin jotain.. Voisitko tehä näistä jonkun postauksen siis miten näitä tehdään? c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillekin annettiin koulussa tehtäviä, jotka piti tehdä, mutten saanut niitä koskaan valmiiksi, kun en osannut :-D Onpas meillä hyvät opettajat!

   Pitää katsoa jos jossain välissä ehdin väsäämään jonkun simppelin tutoriaalin! :>

   Poista
  2. Muuten vielä semmonen juttu kun tuossa infossa lukee, että koodaat itse niin olisi tosi kiva siitäkin saada jokin pieni tutoriaali. Esim. miten koodaaminen toimii täällä bloggerissa kun ite oon vähän pihalla näistä :D tai oisko mitään nettisivua missä olisi hyviä vinkkejä siihen liittyen? :D

   Poista
  3. Valitettavasti koodailusta en ala tekemään mitään erillistä postausta, koska siihen menis aivan liikaa aikaa :C HTML- ja CSS-kielilllä pääasiassa koodaan. Mutta se vähän riippuu, mitä haluat blogilles tehdä? :D Googlettamalla löytää kyllä paljon koodaus-tutoriaaleja, joista toivottavasti on hyötyä :)

   Poista
 3. Hihi söpöjä :> Meillä kans koulussa vasta opeteltiin Illustratorin käyttöä mutta se kurssi oli vähän kökkö nii en oppinu oikee mitään :/

  VastaaPoista
 4. Oiii, söpöjä! *_* Minäkin joskus huvikseni vääntelen söpöjä vektoreläimiä. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 5. Meillä opetettiin Corelia, mutta sitäkin vähän vaihtelevasti. Photarin opettaja oli hyvä ja käsitteli sitä monipuolisesti, mutta Corel... No, ehkä joskus voin haaveilla, että osaisin tehdä tuollaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Corelista en tiiä, mutta Illustrator oli ihan helppo, kunhan oppi käyttämään sitä :)

   Poista

♥ puss