HANAMI

"Hanami (花見, japania, ”kukkien katseleminen”) kuuluu Japanin merkittävimpiin vuotuisiin kansanjuhliin. Hanami ajoittuu kirsikkapuiden kukintaan, joten sen ajankohta vaihtelee sekä vuoden sääolojen että paikan mukaan."

Käytiin siis Roihuvuoressa kuvailemassa kirsikankukkia ja voi jösses kun oli nättiä! Hanami-juhlaan ei ihan ehditty, mutta pääasia oli kuitenkin kirsikankukkien kuvaaminen ja Aman tunkeminen kukkien väliin. En ennen tiennyt tällaisesta paikasta, mutta pienellä googlettelulla löysin tän ja oli pakko mennä heti tonne! En oo ennen nähnytkään noin paljon kirsikankukkia, mutta onneksi meiltä ei ajanut tuonne kuin kymmenisen minuuttia ja paikkakin oli helppo löytää. 

Kannattaa käydä tsekkaamassa siis Roihuvuoren kirsikkapuisto ja myös japanilaistyylinen puutarha, itse ainakin tykkäsin tuosta paikasta ihan älyttömästi ja siellä oli siistejä kuvauspaikkoja! Ja tännekin päin saa vinkata jotain siistejä kuvauskohteita pääkaupunki-seudulta päin! Itse ainakin oon kiinnostunut käymään joku päivä Gardeniassa ja Talvipuutarhassa. Vaikka pk-seudulla oonkin asunut jo pian kaks vuotta niin aina löytyy uusia paikkoja, jotka pitää tutkia kameran linssin läpi :)

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos :3 Itse kyllä oon vähän pettynyt, mutta kuka ei olisi ees vähän itsekriittinen omiin valokuviinsa :>

   Poista
 2. Ihania kuvia ja törkeen upee paikka! Pitääpä vilkasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Kannattaa käydä vilkasee nopeesti, kirsikankukat ei vissiin montaa päivää kuki noin kauniisti. Mut kannattaa myös käydä tutkimassa Alppiruusupuisto, siellä kukat alkavat pikkuhiljaa kukkia :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

♥ puss