KISSANKARVOJA


Canon EF 50mm f/1.8 II

Mun vauvat nauttii parvekkeella häkkihökkelissä lämpimistä keleistä! Voi että kun Piuku ja Polska on kasvanut paljon! Vaikka niistä onkin tullut isoja niin on ne silti aina mun vauvoja. On tosi hassua välillä, kun vieraat kyselee että kuka noista on kukin eikä välttämättä erota kissoja toisistaan samankaltaisen värityksen takia, mutta musta jokainen näyttää ihan erilaiselta :D Jokaisella on jokin oma pieni tunnusmerkki, josta ainakin itse tunnistan esim. pimeässä tai pidemmän matkan päästä kuka kissa onkaan kyseessä. 

Ilta-aurinko toi mukavan säväyksen näihin kuviin ja oonkin melko tyytyväinen, etenkin Piukusta otettuihin kuviin. Piukumiuku on kaikkein pienin ja ujoin tapaus ja siitä ei ole oikein yhtään hyvää kuvaa (edes ihan vauva-ajoilta :c). Tuo 50mm-putki on päässyt nyt ihan kunnolla käyttöön ja vaikka kyseinen objektiivi onkin aika muovisen oloinen, niin on se ihan kannattava ostos. Aluksi vähän vierastin kiinteää putkea ja 50mm tuntui todella ahtaalle, niin oon ihan tyytyväinen että sain sen osaksi objektiivi-kokoelmaa. 
Omistaako joku muukin Canonin 50mm? Oletteko ollut tyytyväisiä siihen? 


4 kommenttia:

 1. Täällä yks 50mm omistaja! :D Musta on jotenki alusta asti tuntunu ettei se automaattitarkennus oikein halua toimia, tarkentaa välillä miten ja minne sattuu vaikka tarkennuspisteen valitsisi itse :c Muuten kyllä oon ollu ihan tyytyväinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli sama juttu ton automaattitarkennuksen kanssa, sahas vaan edes takas :C Nykyään kyllä toimii ihan hyvin, mitä on tapahtunut? :-D Halvaksi linssiks kyllä jees!

   Poista
 2. Hyviä kuvia ja meillä kans sama juttu et samannäköiset ja -oloiset kisut tunnistaa aina itse vaik pimeessä huoneessa, mut kaikki muut no ihan kujalla et mikä on kukin kisu :D
  Hyviä kuvia, itse oon ollu sen verran tyytyväinen tohon obiskaan et kun se pari vuotta sitten jouluna hajos niin ostin heti uuden. Ebaysta huimalla 60€ hinnalla, ei ees ota toi ahtaus päähän niin paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awws, kilpparikissat on ihania ;__; Jos vain saisin vielä ton värisen poikakisun niin ois ihan huikeeta! Vaikka se ei olekaan mahdollista, aina voi silti toivoa :-D

   60€ ei ole kyllä paljoa maksettu tuosta putkesta :O Kyllä mäki varmaan hankkisin uuden 50mm jos vanha menis rikki, on tuohon sen verran hyvin jo tottunut :>

   Poista

♥ puss