Emma on tullut kotiin

Niin juuri, Emma-neiti löysi itsensä viimeinkin takasin kotiin ja voi kuinka helpottunut olo mulla on ♥ rupesin keskiviikkona ihan muuten vaan selailemaan Viikin löytöeläintalon löydettyjä kissoja ja siellähän se meidän kissaneidin kuva komeili! Oli löydetty päivää aikaisemmin tosta meidän läheltä ja onneks tajusin vilkasta noita sivuja ettei Emman tarvinnu kauaa siellä Viikissä hengata.
Emma oli taas sen kolme viikkoa kateissa mutta tälläkin kertaa selvittiin ilman suurempia ruhjeita :) Pieni draamakuningatar vaan murisee Polskalle ja Piukulle koko ajan, mutta eiköhän se tuosta tokene ennalleen,  ainakin Emma on vallannut takaisin oma  paikkansa sohvalta ja kerjää hellyyttä taukoamatta. Nyt kun koko perhe on taas koossa, seuraava projekti on laittaa keittiön ikkunaan verkko ettei sama toistu taas ensi vuonna.  Onneksi kissalla on yhdeksän elämää - joista Emma on käyttänyt jo muutaman. Ihanaa, kun se pääsi takaisin kotiin!

Pahoittelen myös tätä pientä hiljaisuutta blogissa, oon ollut todella laiska viime aikoina. Töiden jälkeen heittäydyn sohvalle makaamaan ja valittamaan kipeää selkää ja väsyneitä silmiä enkä oo jaksanut vaivautua edes kauppaan lähteä, vaikka nälkäkin olisi ollut. Tää viikonloppu vietetään Karin kanssa vaan kotona (nyt kun Emmakin palasi), ja vietetään vähän erilainen juhannus: hamstrattiin Beybladen G-Revolution tuotantokausi loppuun ja eilen aloitettiin V-Force ja eväiksi hankittiin maailman parasta rullakebua. Voiko juhanusta viettää enää paremmalla tavalla? No, kai sitä voisi, jos jaksaisi. Tää kelpaa tähän hätään vallan mainiosti.Mulla on muutama postaus ollut odottamassa luonnoksissa julkaisuaan, eli en oo ainakaan vielä ottamassa lomaa blogin suhteen, ei hätää. Koitan ryhdistäytyä ja hoitaa oman osuuteni, vaikka onkin kesä ja duunit painaa päälle. Oon harmitellut itsekseni, kun tää kesä on mennyt tähän asti pelkkään raatamiseen ja makaamiseen, enkä oo saanut aikaiseksi tehdä mitään erikoista. Turkuunkin pitäisi lähteä jossain vaiheessa tapaamaan pikkuveljeä ja istumaan Aurajoen rannalle juomaan parit lonkerot. Kyllä sitä ehtii vielä.


4 kommenttia:

 1. JEEE, ihanaa, että Emma löytyi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :3 onneks joku oli löytänyt sen ja toimittanut löytöeläintalolle :)

   Poista
 2. Oi jes ! on tullu välillä jännäiltyä täällä, että millon se teiän neiti saapuu kotiin :--D ps hyvää jussia :3 (vähän jäljessä, mut mitäs pienistä..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mut onneks kissa löytää aina kotiin, tavalla tai toisella ;) Onneks sentään ehjin nahoin :)

   Poista

♥ puss