Perjantai & lauantaiOlin eilen irtioton tarpeessa. Raskas työviikko pakotti mut joka päivä ottamaan edes pienet päiväunet (vaikka sen jälkeen olo on kuin pusikosta nousseelta) ja jalat oli sanonut itsensä irti heti alkuviikosta (thänks Ruissi). Sinnittelin perjantain työpäivän jotenkuten läpi, vaikka aamulla Karin heittäessä mua töihin, huomasin auton tuulilasissa jäätävän kokoisen halkeaman (miten Kari ei ollut huomannut sitä aiemmin?) ja ajattelin, että jes, hieno juttu. Siitä lähti supertyylikäs työpäivän aloitus pienellä ragella ja uuvutin itseni loppuun parissa tunnissa. Onneksi soitin isille ja se lohdutti mua ja lupas vaihtaa ens kuussa tuulilasin ja huoltaa auton katsastuskuntoon.

Kotiin päästyäni painuin suoraan nukkumaan, kunnes Kari soitti ja sanoi hakevansa mut kauppaan 10 min sisään. Kari tavallaan yllätti mut, kun sanoi, että pojat tulevat meille juomaan parin tunnin päästä, vaikka oltiinkin juteltu alkuviikosta idealle, musta tuntui, että haluan jatkaa vain nukkumista. Suihku herätti mut mukavasti ja sain itseni edustuskuntoon juuri ajoissa, ennenkuin meidän sankari-poppoo tuli valloittaaman meidän asuntoa.


Juhosta ja Teemusta en ikinä saa otettua kuvia ja aina pitää olla vähän ovela sen kaksikon kanssa. Onneksi tällä kertaa pääsin yllättämään ja ehkä jo pieni nousuhumala antoi vain periksi mun kameralla pelleilyn. Lonkero ja viina maistui ja Salkkarit pyöri taustalla. Ei mitenkään ihmeellinen ilta, mutta piristi kummasti noiden poikien pieni vierailu meidän matalassa majassa.


Kari myös kertoi, kuinka Radio Rockissa tunnetusti äijien äijä, Jone Nikula, oli hehkuttanut Bring Me The Horizonin maasta taivaaseen. Enpä olis uskonut, että kunnon heviköriläs olis tuollaista sanonut ikinä. Kari soitti pojille Shadow Mosen ja Sleepwalkingin ja ihme kyllä, ne ei pistänyt vastaan yhtään. Karikin vähän osoitti mieltymystään kyseisiin biiseihin ja uteliaana otuksena kysäisin vaivihkaa, haluaisiko Kari tulla mun kanssa joulukuiselle keikalle. Suoraa vastausta en saanut, mutta kyllä se näytti vähän innokkaalta. Onhan Kari ennen ollut truu-emoboy ja kuunnellutkin BMTH:ta.
Tänään lähdettiin heti aamusta ajelemaan päättömästi ympäri pk-seutua ja päädyttiin lopulta Luukkiin. Halusin nähdä, millainen paikka se on ja olinkin varustautunut kameralla ja kaikki putketkin oli päässyt matkaan. Oon yrittänyt saada Karia kameran eteen useasti, mutta joko sillä on huono naama-/hiuspäivä tai sitten se suunnilleen juoksee kameraa karkuun. Tällä kertaa osoitin järeästi sen paikan ja muistutin, että naama kameraan päin. Annoin sen touhuta siinä rauhassa, samalla kun herra polttaa tupakkaa ja puhuu kaverin kanssa puhelimessa. Välillä sai osoitella kädellä, mihin haluan herran menevän ja vaikka se nytkin näytti siltä, että muurahaiset juoksisivat housuissa, sain melko hyviäkin kuvia miehekkeestä! Ens kerralla sitten vähän pidempi kuvausessio, jotta se oppis paremmin olemaan kameran edessä eikä näyttäisi hätääntyneeltä muurahaiskarhulta.Kyllä tuossa 50mm putkessakin on ihan kiva bokeh. Vaikka en jaksanutkaan panostaa kuvien muokkaamiseen tarpeeksi, kun kone ylikuumenee heti kun avaa Photoshopin, niin kyllä mä silti tykkään näistä kuvista. Vaikka Kari onkin hätähousu eikä malta olla paikallaan edes sekuntia, osasin tällä kertaa kontrolloida miestä melko hyvin. Toivottavasti saisin pian jonkun kaverin tänne Helsinkiin, jotta pääsisin kuvailemaan jotain muutakin kuin omaa tai Karin pärstää (vink vink, meille saa tulla kylään). Mites teillä vietetään viikonloppua?


4 kommenttia:

 1. "eikä näyttäisi hätääntyneeltä muurahaiskarhulta", voi eii haha ♥ :'DD

  Älyttömän hyvä bokeh kyllä :3 Voi, ikävä "omaa" 50mm jonka enoni haki pois aikoinaan pois lainasta...

  Sulla kun on tuolla ylimmässä kuvassa piikit joka reiässä, niin eikö tuo ylähuulen korut etenki pistele naamaa mutristellessa tai meikkejä pestessä? Hurja oot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää hankkia oma 50mm, eihän ne nykypäivänä kovin kalliita ole! :>

   Eihän noi piikit edes ole kovinkaan teräviä eikä mulle oo koskaan ollut mikään ongelma käyttää piikkejä huulissa :'D Tykkään enemmän piikeistä kuin palloista, vaikka nykyään töiden takia täytyykin pitää mahd. pieniä palloja :f Buu.

   Poista
 2. ku oot tilannu drop deadin sivuilt vaatteit yms nii kuinka kauan siin menee et ne tilaukset tulee ? :-) ku ite en oo ikin tilannu sielt vaa käyny iha siel kaupasssaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni joku viikko on kestänyt saapua :) Ei sitä pakettia kauaa tarvitse odotella, suosittelen! :>

   Voiku itekin pääsis käymään siellä kaupassa ;__; nyh.

   Poista

♥ puss