ÅBO again


Hilpaisin viime perjantaina Turkuun pidennetyksi viikonlopuksi auton huollon ja katsastuksen vuoksi, mutta pääasiassa lähdin pakoon Helsingin hektistä elämää ja viettämään omien kaverien kanssa laatuaikaa. Perjantaina heti pääsin äidin luona suoraan ruokapöytään nauttimaan kunnon kotiruokaa (miten voikaan olla niin ikävä äitin sapuskaa!), jonka jälkeen lähdin näkemään Susannaa, jota olen nähnyt kahden vuoden aikana vain kerran (se lurjus asui Espanjassa liian kauan), mutta siltikin oltiin kuin päivääkään ei oltais oltu erossa! Ihan parasta ystävyyttä. Sussu oli saanut Turusta oman yksiön, jonne lähdettiin roudaamaan vähän kamoja, jonka jälkeen käveltiin lähi-Siwaan ostamaan piknik-herkkuja, jotka levitimme Sussun asunnon tyhjälle lattialle. Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa.
Sussun tapaamisen jälkeen löysin itseni Aman ulko-oven edestä ja päätettiin kamerat sylissä lähteä kuvaamaan. Harmi, ettei se oikein toteutunut suunnitellulla tavalla, sillä kävimme Martinsillan grillillä (paras grilli Turussa!) ja päädyimme Ruissaloon evästämään ihanan epäterveellistä mutta maukasta ruokaa. Ruokatupakkien jälkeen päädyimme jostain kumman syystä Aman kaverin ja mun uuden tuttavuuden Timon luokse porsastelemaan, katsomaan muumi-remixejä youtubesta ja nauttimaan vain toistemme seurasta. 
Lauantaina oli tarkoitus lähteä viihteelle, mutta Aman tuntien valmistelut viivästyttivät meitä, emmekä koskaan ehtineet Alkoon. Ehkä ihan hyvä vaan, saisin selväpäisenä naureskella toisten hölmöille jutuille ja ei tarvitsisi lähte julkisilla pelleilemään yöllä kotiin. Hauskaa oli ja ilta venähti pitkäksi. Sunnuntaina nappasin Aman ja Timon mukaani ja nälkähän siinä taas iski. Martinsillan grillille piti taas lähteä ja otettiin annokset mukaan ja kurvattiin Förin lähelle istumaan nurmelle nauttimaan jokirannan antimista. Kävikin ilmi, että olin ainoa, joka sai haarukan annoksen mukana, mutta kyllähän noita makkaraperunoita sorminkin söi, nam nam. Derppailtiin siinä nurmella jonkun aikaa ja Timo oli ihan fiiliksissä mun fisusta (ja kuvista päätellen myös Ama), ja se meinas saada kauhean hepulin, kun ei ollut koskaan nähnyt moista. Aika hassua. 


Kaikenkaikkiaan loistava viikonloppu takana ja autokin sai hyvän huollon ja pääsi katsastuksesta läpi erinomaisesti rikkinäisestä tuulilasista huolimatta. Oli ihanaa viettää maanantai-päiväkin ihan rennosti, ilman stressiä töistä ja ehti vielä näkemään Amaakin ennenkuin lähdin ajelemaan Helsingin suuntaan. Perjantaina olisi tiedossa kekkerit, joihin mun pitäisi valmistaa boolia ja ehkä kehittää jonkun näköinen kakku. Oon innoissani, kun Ama ja Jenna tulee mun luo koko viikonlopuksi! Jeij!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ puss