Höpöhöpö

Kylläpäs tuo puhelimen kamera on kätevä, aina ei jaksa raahata painavaa järkkäriä mukana ja silti saa otettua hyvänlaatuisia kuvia, joita jopa uskaltaa julkaista pelkäämättä jäätävää pikselimössöä. Muutenkin tuntuu oudolta, että toi älypuhelin on mulle nykyään hirveen tärkeä asia, ja oon aina puhelin kourassa, toisin kuin vanhan HTC Desiren kanssa, josta ei ollut mihinkään. Haha, en pärjäisi varmaan päivääkään ilman tota luuria, niin näppärää jakaa kuvia instagramiin, tarkistaa sähköposti, säätiedotus tai vaikka tili tilanne. Nykyteknologia on ihanaa.


Käytiin lauantaina taas vaihteeksi ajelulla ja Kari kurvasi Helsinki-Vantaalle, taas. Starbucks on musta vähän yli-hypetetty ja kallis, mutta on se välillä kivaa käydä kahvilla hektisen lentokentän aulassa. Oon muuten ihan törkeen innoissani syksystä, saa käyttää ihan luvan kanssa huppareita, huiveja, pipoja (!) ja syystakkia! Syysiltoina on ihanaa kuunnella sateen ropinaa, pistää kynttilöitä palamaan ja nauttia lämmintä kaakaota torkkupeiton alla.


Innostuin viimeinkin testaamaan Ebayn ihmeellistä maailmaa ja odottelen nyt paria kivaa pakettia, jotka mun on jo pitänyt hankkia aikoja sitten. Vielä on vähän hakusessa tuon paypalin käyttö, mutta enköhän mä siitäkin selviydy, oonhan jo iso tyttö. Vielä kun saisin aikaiseksi tilattua itselleni syksyksi kivan hupparin, voisin kuolla onnellisena.

Perjantaina se olisi taas nokka kohti Turkua, ja pääsen pois Itä-Helsingin lämpimästä syleilystä. Pikkuinen autoni lähtee autotohtorin luokse isäni korjaamolle ja joutuu sen jälkeen heti katsastussedän tarkistettavaksi. Toivottavasti auto ei jää Turkuun, sillä vihaan yli kaiken pk-seudun julkista liikennettä. Oma auto on paras lahja, mitä oon koskaan saanut.


2 kommenttia:

 1. Miustaki syksy on kivaa aikaa, juurikin sen takia, että kykenee käyttään vähän paksummasti vaatteita, mutta ei ole kuiteskaan liian kylmä. :3 Myös sisällä möllöttäminen sateen aikaan on jotenki tunnelmallista ja mikäs sen mukavempaa kuin vaikka kääriytyä viltin sisään lukemaan hyvää kirjaa. ^^

  Lisäksi olisi mukava päästä itsekin käymään Starbucksin kahvilassa, mutta minkäs teet kun asut täällä tuppukylässä Lapissa. Mutta eipä tässä mitään, on ihan mukava asua täällä vähän rauhallisimmilla seuduilla missä ei oo niin kauheasti porukkaa joka paikassa.

  Mutta eipäs miulla muuta, hyviä päivän jatkoja. >:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on kyllä paras vuodenaika, vaikka kesäkin on ihanaa aikaa. En ole koskaan potenut syysmasennusta, koska on ihanaa huomata, kuinka iltahämärtyy ja puissa lehdet kellastuu :3

   Ja älä huoli, et menetä mitään tuon Starbucksin kannalta. Kaakao maistuu ihan samalta kuin ABC:n huoltoasemilla :'D Tuo on kyllä totta, että tuppukylissä on paljon rauhallisempaa asua kuin pk-seudun hälinässä, enkä oikein vieläkään totu siihen, että tosiaan asun ihan metroaseman vieressä..

   Hyvät päivän jatkot vain sinne, piristit päivääni! :'3

   Poista

♥ puss