KONE KASAAN, HIUSVÄRI TUKKAANEilinen oli yhtä häsläystä, kun lähettiin poikien kanssa Verkkokauppaan hakemaan yhdelle sankarille uutta tietokonetta, joka poikien piti eilen kasata samalla kun mä räpsin niistä typeriä kuvia ja katon BB:tä. Kuten miesten tapaan kuuluu, ostoslistaa ei suunnitella etukäteen ja luoja paratkoon, kun neljä äijää lähtee ostamaan tietokoneen osia, siitä syntyy kunnon sekametelisoppa. Kaupasta päästyämme kaikkien osien kanssa turvallisesti Teemun olohuoneeseen, sain naureskella vieressä, kun pojat kokoavat konetta kauhealla kiireellä. No eihän siitä mitään tullut, mutta ainakin poikien kaljahammasta ei enää kolota niin paljon.

Tänään piti lähteä heti aamusta kaupoille ostamaan kissoille ruokaa (työkaveri antoi raakaa lihaa mun kissoille mut ne saastat ei syö sitä?! apua) ja konetiskiainetta. Hokasin ennen lähtöä katsoa peiliini ja kirosin mun blondia osaa tukasta, joka oli aivan järkyttävän näköinen ja käskin Karin ajaa meidät Selloon, jotta saisin ostettua hiusväriä. Iloinen yllätys paljastui, kun Cybershopissa oli kaikki tuotteet -20% alennuksessa ja säästin pienen summan, kun siellä asioin. Mahtavaa, ellen sanoisi. Onneksi muistin, että meiltä on shampoo loppu, joten sitä piti käydä ostamassa Anttilasta ja nappasin mukaani myös hiuspuuteria, joka on ollu mulla loppu jo monta kuukautta. Miten oon pärjänny niinkin kauan ilman tuota tuotetta! Ihan parasta, ei tarvitse vahaa eikä välttämättä lakkaa ja ei tarvitse harrastaa aggressiivista tupeerausta niin paljon. Cyberistä tarttui siis mukaani hetken mielijohteesta Peacock Blue ja Pine Green (jota olen aiemminkin käyttänyt tyytyväisesti). 


Hiusten lähtötilanne ennen värjäystä. "Musta" shokkiväri on kulunut kivasti sähkönsiniseen, mutta vaalea osa näyttää jatkuvasti likaiselta ja haalean siniseltä/vihreältä. Tuohon päälle tungin ostamani värit ja annoin vaikuttaa noin tunnin ajan pelko perseessä, mitä tästä taas tulee. Tattadaa, vihreät hiukset! No ei nyt ihan, mutta melkein. Toivon tosiaan, että toi väri haalenee siniseen päin pesujen jälkeen.  Ei toi nyt niin paha ole miltä vaikuttaa, ja eri valossa se näyttää erilaiselta, mikä tuo vaihtelua mukavasti. Aika jännä, pitää taas totutella tähän tukkaan uudestaan.Vessassa tukka näyttää kivan turkoosilta, tommosta mä halusinkin. Harmi vaan, etten voi linnoittautua vessaan koko ajaksi vain valaistuksen takia. Onneksi muuten tajusin ostaa tuohon salamaan uudet paristot, jotta sitä tulis taas käytettyä vähän enemmän. Järjetön järkäle tuo mun kamera+salama. Vielä viimeiseksi, kattokaa nyt mitä kissat teki! Kissojen kattoon asti ulottuva raapimapuu kaatui yks päivä ja noh, se meni ihan säpäleiksi. Koitin korjata sitä, mutta turhaan, se on tuhansissa paloissa ja kissat ihmettelee edelleen, miksi heidän raapimapuu on lattialla. Saavat nyt tyytyä tuohon ainoaan ehjään osaan siihen asti, kunnes saadaan rakennettua uusi kiipeilypuu kisuille. En enää ikinä osta kaupasta raapimapuuta. 


4 kommenttia:

 1. Hieno tukka :3 tykkäsin ehkä enemmän tosta enemmistöblondista, mut vihru on kans hyvännäkönen sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisin halunnu ylläpitää blondia, mutta se näytti jatkuvasti likaiselta ja yyh :c Tosta oli tarkoitus tulla enemmän turkoosi, mutta toisin kävi :'D Ehkä se haalistuu turkoosiin päin..

   Poista
 2. Ihanan sävyiset hiukset kummassakin kuvassa <3
  Haalistuko shokkimusta todella siniseksi? O__o no mielummin siniseksi kuin myrkynvihreäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo shokkimusta oli sinisävyinen, joten haalistuessaan siitä tuli ihan sähkönsininen, itseasiassa aika mukava yllätys :D

   Poista

♥ puss