UlapallaPikainen päivitys ennen joulua! Käytiin pienellä porukalla risteilemässä pikaseen ja reivaamassa pienellä Siljan paatilla, oli kivvoo! Tuliaisina tuotiin muutama Dynamiitti (♥) ja kourallinen karkkia ja tupakkia. Ja pikkuveljelle löytyi joululahja, joka pitäisi paketoida. Tommoset reissut on kyl super kivoja, mut samalla tosi rasittavia ja väsyttäviä. Ei näin vanhana enää jaksa..

Huomenna vielä pitäisi jaksaa raahautua kuudeksi töihin, jonka jälkeen pitää pakata kimpsut ja kampsut (mukaanlukien kissat!) ja painua Turkuun viettämään lyhyt joululoma. Saa taas syödä ittensä palloksi ja koristella pikkuveljen kanssa kuusen! :) Odotan jo äidin ja mamman väsäämiä laatikoita ja kalaa.. Gaah, nälkähän tässä tulee.

4 kommenttia:

 1. Eikä, rakastan näitä sun viedeoita, kun taustamusiikki on niissä tuollaista rentoa ja huoletonta eikä tapahdu sitä että pitäisi koko video katsoa ilman ääniä, kun sinne on pistetty jotain mikä ei vaikka omaa korvaa mielyttäisikään! ^^,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi kiitos :'3 Yritän parhaani väsätä noita videoita aina kun kamera kulkee mukana, mutta koneen lagitus haittaa aika paljon editointia :( Onneksi ensi vuonna asia korjaantuu.. ;)

   Poista
 2. äääää super ihana blogi!
  http://pink-sparkling.blogspot.fi/

  VastaaPoista

♥ puss