BUHUU YHYY
Viikko on vierähtänyt sairastellessa. Voin sanoa, että on ollut hauskaa. Ja mielenkiintoista. Oon meinannut menettää toivoni monta kertaa, koska tuntuu että olo vaan pahenee päivä päivältä. Saikutin viime viikon keskiviikosta perjantaihin, ja lauantaina iski kuume. Olo oli ahdistunut, masentunut ja itkuinen, kunnes Kari totes, että mulla on ihan kuuma otsa ja kuumemittari näytti 38 astetta. WOW, mulla oli kuumetta! Mulla ei oo koskaan ollut todistetusti lämpöä, enkä osannut siis odottaa tätä. Tuntui todella oudolle ja inhottavalle.


Maanantaina sitten menin töihin ja tajusin heti töihin päästyäni olevani kusessa. Tein kahden hengen edestä töitä puolikuntoisena, koska työparini oli kadonnut kuin pieru saharaan, eikä hän tullut töihin. Sain esimieheltä onneksi muutaman tunnin kuluttua lähteä kotiin potemaan huonoa oloa ja sain pari päivää lisää sairaslomaa. En oo ennen lähtenyt kesken työpäivää pois edes pahan migreenin takia, mutta nyt oli sellainen tilanne, että oli vain pakko lähteä kotiin nukkumaan. 


Oon tässä siis sairastellut oikein kunnolla enkä oo oikein pystynyt tekemään mitään. Vähän pelottaa palata takaisin töihin huomenna, kun en ole varma huomisen aamun olotilasta. Ehkä se selviää, jatkuuko tää olo vielä nukutun yön jälkeen. Tänäänkin on ollut pientä lämpöä ja heikotusta, korvat on vielä lukossa ja nenäkin vuotaa. Tänään oon kuitenkin jaksanut tehdä sentään asioita, kuten käymään kaupassa ja siivoamaan vessan ja parvekkeen, jeij hyvä minä! 


Parvekkeen siivoamisessa meni yhteensä pari tuntia aikaa, kun Karin kanssa tyhjennettiin ja putsattiin se. Meillä on avoin parveke, eikä siihen ole mahdollista asentaa lasituksia, joten kaikki taivaalta lentävä paska, oli se sitten lunta tai vettä, lehtiä, oksia, siitepölyä, hevosia, mummoja.. Kaikki on meidän parvekkeella ja se likastuu nopeasti. Lisäksi purettiin kissojen parvekehäkki (nyyh), kun meidän parvekekaiteet uusitaan kesän aikana ja tänään parveketta tultiin mitoittamaan, ja häkki piti purkaa työmiesten edestä pois. Siistiä nähdä, millainen parveke meillä kesän jälkeen on, kun työmiehet on saanut työnsä suoritettua! Harmi vaan, ettei tosiaan saada lasitettua parveketta, olis paljon kissa-ystävällisempää, eikä tarvis aina pelko perseessä pelätä joko taas joku kissoista putoaa parvekeelta alas ja karkaa.

Mutta nyt on aika katsoa päivän Salkkarit ja painua sen jälkeen kohti unteinmaita. Toivottavasti nukkumatti tulee ajoissa kylään ja saan oikein maittavat yöunet, jotta jaksan huomisen päivän. Perjantaina pitää olla energiaa, koska lähen tän vuoden ensimmäiselle Turku-reissulle!2 kommenttia:

  1. aww tuo kisu! itsellänikin juuri samanvärinen mutta pienempi kissa nukkuu sängyllä, nimeltään Lucifer :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui kuinka pieni kissa sulla sitten on? :O Vai onko vasta pentu? Polska nimittäin painaa 2,5-3 kg eikä kasva tuosta enempää eli pikkukisuksi jää :3 Fisheye kyllä suurentaa huomattavasti Polskan ruhoa, niin ettei se näytä niin pieneltä.. :'D

      Poista

♥ puss