So throw your diamonds in the sky, we'll stay gold foreverMistä tietää, että kauppakassien kahvat on liian pitkiä? Kun lyhyt Jonsu kantaa kauppakassia, joka laahaa maata pitkin ja limupullo räjähtää. Nyyh, tänään syömme siis märkää ruokaa ;__; Hitsi vie kun kiukuttaa tämmönen. 
Typerä maanantai!Mutta onneksi tänään ♥ Kari teki mulle törkeen hyvää ruokaa ♥ yks Ebayn tilaus saapui luokseni ♥ Työpäivä meni yllättävän kivuttomasti ♥ Saan rauhassa katsoa Ink Masterin ekat jaksot (kuka muu seuraa tätä?) ♥ ja juoda mielin määrin kokista, koska haluan.

Viikonloppu meni yhtä nopeasti kuin se tuli ja mua otti eilen sunnuntaina ihan törkeesti päähän tää tuleva työviikko. Ärsytti, mökötytti, kiukutti ja itkutti. Taisin ruveta jopa riehumaan ja ehkä rikoin yhden juomalasinkin kun känkkäränkkä tuli käymään. Mutku inhotti! Olisin niin halunnut jäädä aamulla peiton alle lämpimään ja nukkua vaikka koko maaliskuun ohi. Ei auttanut kuitenkaan itku markkinoilla (haha paras sanonta ikinä!) ja vääntäydyin töihin mutruna.


Töiden jälkeenkään ei mennyt ihan putkeen, kun tosiaan kauppareissun jälkeen onnistuin hajottamaan kokispullon liian pitkän kauppakassin kahvan takia ja nyt meidän koko keittiön lattia on ihan limonaadissa. Päätäkin alkaisi vissiin särkeä kohta, mutta oota vaan, kohta nakkaan suuhuni tujua särkylääkettä ja hautaudun viltin alle seuraamaan tuota jo aiemmin mainitsemaani Ink Masteria. Onneks tää päivä on kohta ohi.


Mulla on tälle kuulle vaikka mitä suunnitelmia, joita yks on tulossa tulevana viikonloppuna. Lähden ehkä pyörähtämään Tampereella päin (voi miten pitkä aika siitä onkaan) tupareissa ja ehkä samalla kiikutan itseni jonnekin typerään baariin juomaan ylihinnoiteltuja drinkkejä. Jossain kohtaa pitäisi ehtiä käymään Turussakin vaihtamassa kesäläskit alle ja nähdä tyyppejä. Jahka se yksi apina jaksaisi vastata puhelimeen, niin voisi suunnitella enemmän tulevia viikonloppua. Myös pikkuveljeä pitäis mennä katsomaan, koska se toi mulle Thaikkulandiasta jotain kivoja tuliasiai, voi pojat!


Nyt tää postaus on kyllä ihan liian sekava julkaistavaksi, mutta whatevör, mua ei kinosta, koska nyt alkoi polvikin kärsimään kivuista ja tukkaan koskee. Mulla on ollut tänään kauhean ristiriitaiset fiilikset, mut ehkä se on tää kevätmasennus. Ihanaa kuitenkin, et aurinko paistaa ja ulkona tarkenee pelkällä hupparilla, eikä auton ikkunoitakaan tarvii enää skrapata. Jes! Millon olis oikee aika lähteä korkkaamaan terassikausi?

Mites teidän maanantai? 
Toivottavasti paremmin kuin meikäläisellä.
2 kommenttia:

  1. Maanantai on aina maanantai.. Täällä mentiin aika samoilla linjoilla ja lopulta yöunet kutsuivat jo iltaseiskan aikaan ja kaikki pakolliset tekemiset jäivät sitten tekemättä.. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, vähän sama homma :x Kevät-väsymys iskee vaikka aurinko alkaa paistaa, meh :/

      Poista

♥ puss