HERMOLOMA
Pääsiäisloma alkoi, jo oli aikakin! Oon niin hermoloman tarpeessa, joten lähden huomenna herättyäni Turkuun rentoutumaan ja kattelemaan meininkejä. Auto saa kesäläskit alle (jee mun rakkaat alumiinivanteet!) ja pääsen kruisailemaan ilman nastoja pitkästä aikaa. Hiton hienoa, ettenkö sanoisi :3

Vaikka kevät tulee kovaa vauhtia (leskenlehdet bongattu!), niin ulkona on silti sen verran kylmä, ettei varsinkaan aamuviiden aikaan kyllä tarkene ilman takkia ja asianmukaisia räpylöitä kädessä. Vaikka viikonlopulle onkin luvattu +15 astetta, en ihan oikein usko, että hikikarpalot aktivoituisivat vielä vähään aikaan.


Huomasin tossa yks päivä, kuinka oon unohtanut kokonaan valokuvauksen. En oo koskenut kameraan varmaan kuukauteen (paitsi viime viikonlopun Inspiration dayssä), mutta toisaalta se ei edes haittaa mua. Oon niin jämähtänyt ja kangistunut kuvauksen suhteen, ettei edes ole tehnyt mieli kuvailla muulla kuin puhelimella satunnaisesti insta-kuvia. Haittaako se teitä, vaikka järkkäri-kuvia ei tulekaan niin usein ja kelpaako edes instagram-kuvat täyttämään näitä postauksia? Yritän saada itseäni niskasta kiinni ja kuvailemaan enemmän, kerta luonnonvaloakin riittää päivä päivältä enemmän.

Lähden nyt pakkaamaan matkareppuani ja palaillaan ensi viikolla! Munaisaa pääsiäistä kaikille, nauttikaa näistä päivistä täysin rinnoin, puss!

4 kommenttia:

 1. Itellä vähän sama homma ton kuvaamisen suhteen, että tulee nykyään enemmän kans otettua kuvia kännykällä ku kameralla :'D että ei haittaa kännykkä/ig kuvat poatauksissa x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, aika monella varmaan on sama homma.. :'D puhelin on niin näppärä vetästä vaan taskusta ja saa suoraan muokattuakin kuvat eri sovelluksilla, joten se on paljon helpompaa, kuin järkälemäisen kameran roudaaminen paikasta toiseen ja photoshopin avaaminen :-D Nykyajan teknologia <3

   Poista
 2. Toivottavasti tulee mahtava pääsiäinen ja lämpötilatkin oikeasti ovat sitä mitä on luvanneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :) Ainakin aurinko paistaa ja ulkonakin alkaa pikkuhiljaa tarkentua ilman talvitakkia!

   Poista

♥ puss